https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/01/Zolder-verbouwen.jpg

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Een zolder is een ruimte waar je niet veel mee doet. Je zolder verbouwen tot slaapkamer is daarom echt een goed idee. Veel zolders hebben schuine wanden, weinig daglicht en zijn te warm in de zomer en te koud in de winter. Het zijn geen makkelijke ruimtes om in te richten, eigelijk zonde want er kan echt een schitterende slaapkamer van gemaakt worden.

Hieronder een paar ideeën wat je heel goed kan gebruiken als je aan de slag gaat met je zolder verbouwen tot slaapkamer. Heb je een zolder maar doe je hier helemaal niets mee? Doe inspiratie op en maak er een bruikbare kamer van!

Is je zolder echt flink aan een verbouwing toe, begin dan eerst met helemaal schoonmaken. Goed isoleren en daarna een mooie laag witte verf op de wanden te doen. Dit scheelt al een heel stuk! Laat wel oude elementen in je zolder zitten, dit geeft een mooie sfeer aan de ruimte om zo je zolder verbouwen tot slaapkamer.

Met de schuine muren op een zolder is het vaak lastig kasten te plaatsen. Geen probleem, zorg ervoor dat je meer ruimte maakt door bijvoorbeeld een lage kledingkast die je in je schuine wand kan zetten. Of gebruik een gordijnrails om een stuk van de kamer tot kast te maken. De kunst is om alle ruimte die de zolder heeft te benutten met nuttige ruimte! Begin met je zolder verbouwen tot slaapkamer.

zolder verbouwen kosten Zolder verbouwen Zolder zolderkamerThere are 2 comments

Add yours
 1. R.Boszhard

  Wat een prachtige zolder. Die met het sloophout en link, rechts en onder het raam een bed. Wij zouden graag een twee persoons bedstee aan de linkerkant willen met dat sloophout. Maken jullie dat en zo ja, wat zou dat ons kosten?

  Met vriendelijk groet

  Ron Boszhard

  • Helen

   Beste Ron,

   bedankt voor je leuke bericht, helaas maken of verkopen wij helemaal niets.

   Groetjes,
   Helen


Post a new comment