https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/09/9.jpg

Zo stijl je je huis met zwartwit prints van stijliconen en modellen

Een trend die je niet gemist kunt hebben: zwartwit prints, foto’s en posters van modellen, stijliconen en andere influencers aan je muur. 

Van vintage foto’s van modellen en actrices van vroeger (Brigitte Bardot, Marilyn Monroe) tot de stijliconen van nu (Kate Moss): decoreren met zwartwit prints is een grote hit op het moment!

Instagram: vol met zwartwit prints

Op bijna iedere interieurfoto die je op het moment voorbij ziet komen op Instagram, zie je wel zo’n print hangen. En ze maken je interieur meer dan af! De ruimte krijgt net wat meer persoonlijkheid, want juist de details in een interieur definiëren jouw eigen stijl. Daarnaast staan zwartwit foto’s geweldig in ieder interieur door hun tijdloosheid. Hang een print op aan de muur, of zet er een neer op planken, je bureau of het aanrechtblad.


Bron: Decor8blog 

Probeer jouw huis ook eens aan te kleden met zwartwit prints van fashion iconen en modellen, modefoto’s, bladzijden uit tijdschriften, posters of foto’s waarin jij zelf centraal staat. Het maakt echt niet uit of een foto ‘high fashion’ is of niet, zolang deze maar elegant is.

Aan de slag met prints van stijliconen en modellen:

Elegante look: De meest elegante manier om prints in je huis terug te laten komen, is door ze in te lijsten en aan je muur te hangen. Je kunt hier simpelweg niet de mist mee in gaan: zwart en wit is tijdloos. Fashion iconen en topmodellen blijven ons fascineren; dus hen aan je muur hangen is een fantastische manier om een fashionable, ‘edgy’ look aan je huis toe te geven. Op Desenio.nl of Etsy.com kun je geweldige voorbeelden vinden!

Galerie muur: Aangezien fashion iconen en topmodellen er geweldig uit zien op print, kun je er prima een soort expositiemuur mee creëren. Exposities en galerieën hebben meestal een gemene deler in de vorm van kleur of stijl en bij jou is dat zwartwit. Zou dit niet een geweldige kans zijn om jouw persoonlijke stijl te laten zien?

Alsof het geen moeite kost: Zwartwit prints van fashion iconen en modellen zien er op zichzelf al geweldig uit. Daar is geen frame voor nodig. Je kunt ze daarom ook prima ophangen met een stukje washi-tape, of met een gave clip aan een wandrek. Het lijkt er zo op alsof je er totaal niet bij hebt nagedacht, maar anderen moesten eens weten!

Waar je ook voor kiest, iedere manier zoals hierboven beschreven zal voor die huiselijke, levendige look zorgen waar we zo van houden.

Clips of frames nodig? Je vindt ze op Ilovemyinterior.com!
Nog niet helemaal zeker hoe je zwartwit posters en prints in je huis op kunt hangen? Onderstaande foto’s geven je vast en zeker genoeg inspiratie!

Bron: Desenio.nl 

Bron: Funzonehere.cr 

Bron: Desmondo.de 

Bron: inrichting-huis.com 

Bron: Gravity Home 

Bron: Lekker frisss 

Bron: Lisanne van de Klift 

Bron: Pinterest 

Bron:
Pinterest There are no comments

Add yours