https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/10/8-3.jpg

Zo breng je de kerstsfeer in huis zónder kerstboom!

Zie jij nu ook al zo op tegen het kopen, versieren van een kerstboom, om die vervolgens ook weer (veel te laat) weg te gooien? Ga dan voor een kerst- of winterlook. Hier heb je niet alleen langer plezier van, het is ook een stuk praktischer!

Het is half oktober en normaal gesproken zouden we nu moeten bibberen van de kou, terwijl de regen in ons gezicht striemt. Maar in plaats daarvan schijnt de zon volop en is prima weer om op een terrasje een goede cappuccino of zelfs een glas wijn te drinken. Je hoort ons echt niet klagen hoor, maar het voelt wel een beetje vreemd om dan al over kerst te gaan schrijven. Terwijl die periode niet eens zo lang meer duurt!

Drukte rond de feestdagen

Over 2 maanden zijn we al aan het aftellen, dan is het die ene drukke week voor kerst. Er moeten boodschappen worden ingeslagen, tafelopstellingen gemaakt, cadeaus ingepakt en wat allemaal nog niet meer. Tijd om een boom te kopen heb je niet. Of je hebt gewoon geen zin om zo rond 23 januari nog steeds naar die stok met takjes, slingers en een hoop bruine naalden te kijken. En deze ook nog eens naar de milieustraat zien te krijgen. Een oplossing: zorg gewoon voor een geweldige kerstsfeer in huis zonder kerstboom.

Kerstsfeer in huis zónder kerstboom

Een boom is zeker mooi, maar het is ook een heel gedoe. Ten eerste moet je er eentje halen, daarna moet het gevaarte ergens een plek krijgen, hij moet worden versierd en het allerergste: de boom moet ook weer weg. Vaak staat hij er 2 weken na Oud en Nieuw nog steeds en ligt heel je vloer onder de bruine naalden. Het is net zo leuk en een stuk praktischer om je huis in winterse sferen te brengen zonder kerstboom neer te zetten. Geen idee hoe? Wij verzamelden de gaafste kerst- en winterinterieurs zonder (echte) boom, die er wel heel feestelijk uit zien.


Bron: Pinterest 

Bron: House of Valentina 

Bron: Pinterest 

Bron: Welke.nl 

Bron: Quip-co.nl 

Bron: Stijlvol Styling 

Bron: Wehkamp.nl 

Bron: Wehkamp.nl 

Bron: VTWonen 

Bron: Wehkamp.nl 

Bron: Pinterest 

Bron: Christmaholic There are no comments

Add yours