https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/06/CPNAPT_reform_cover-2-2.jpg

Zo kan een IKEA-keuken er ook uitzien

Niets mis met een oude vertrouwde IKEA-keuken. De prijs is goed, de kwaliteit is goed. En ze zien er in ieder geval niet lelijk uit.

Maar ‘niet lelijk’, daar is ook alles mee gezegd. Een IKEA-keuken is vooral heel functioneel en kom je in duizenden andere huishoudens tegen. En als interieur-liefhebber ben jij vast en zeker redelijk allergisch voor massaproducties.

Keuken is het middelpunt

Het liefst wil je een unieke look and feel creëren in je eigen huis. Natuurlijk doe je dat ook met spullen die je bij normale woonwarenhuizen vindt. Maar een keuken, dat is vaak het middelpunt van je huis. Je brengt er veel tijd in door, om te koken, je ontbijt klaar te maken, koffie te zetten en vaak ook om te eten.

Design in een IKEA-keuken

Het bedrijf ‘Reform‘ heeft daar wat op gevonden. Zij hebben zich gespecialiseerd in het customizen van bestaande IKEA-keukens en kunnen nieuwe IKEA-keukens een compleet andere look geven. Zo behoud je de kwaliteit en functionaliteit, maar dan wel met een design randje.

De zwarte details die in deze overheersend mintgroene keuken zijn gebruikt, voegen net dat beetje extra toe. De keuken wordt hierdoor niet lieflijk, maar krijgt hierdoor ook een stoer randje. De hangende gloeilampen zonder kap versterken dit effect.

De deurtjes en het aanrechtblad van de standaard keuken van IKEA zijn vervangen door het eigen Basis01 ontwerp van Reform.

Foto’s: eigendom van Reform (gemaakt door Karen Maj Kornum)There are no comments

Add yours