Kies hier een interieur webshop die bij je past!

Ben je geïnspireerd geraakt op I LOVE MY INTERIOR en wil je nu graag je huis opnieuw inrichten of gewoon een frisse update geven? Dan zie je waarschijnlijk al snel door de bomen het bos niet meer, zoveel interieur webshops zijn er! Om je hierbij te helpen, hebben we een selectie gemaakt van de leukste online woonwebwinkels die de gaafste items voor in huis verkopen.

Veel shop plezier!

Leuke interieur webshops

Klik op een logo van een van de interieur webshops om naar de betreffende website te gaan. Al deze shops zijn betrouwbaar en hier kun je jouw favoriete woonitem kopen. Deze supergave online woonwinkels voldoen aan alle eisen om een betrouwbare en gebruiksvriendelijke shop te zijn. Ook wij hebben goede ervaringen met deze winkels!

Onderstaande interieur webshops hebben een uitgebreide collectie aan producten van verschillende merken. Ze bieden interieur items aan zoals meubels, decoratie, verlichting en accessoires.

woonwebwinkels

woonwarenhuis

Tuinwebwinkels

Titel

Kopen in een interieur webshop

Wil jij er zeker van zijn dat je niet met lege handen komt te staan na het plaatsen van een bestelling? Zorg er dan voor dat je een aantal punten checkt voor je je winkelmandje afrekent. Je kunt een interieur webshop bijvoorbeeld opzoeken bij thuiswinkel.org of kijk of een interieur webshop een keurmerk heeft op keurmerk.info.

Mocht je geen keurmerk vinden of staat je favoriete shop niet op thuiswinkel.org? Dan hoeft dit niet te betekenen dat dit geen betrouwbare interieur webshop is. Google naar „naam + review” om te kijken of er al reviews zijn geschreven door mensen en of deze winkel wordt aanbevolen.

Woonaccessoires online kopen

Bekijk de webshops onder het kopje woonaccessories voor webshops die specifiek alleen deze items verkopen op de site. Interieur webshops bieden accessoires, meubels, decoratie of juist een specifieke productgroep aan. Zoals beddengoed of een foto op hout.

Woonwarenhuizen

Naast de specifieke productgroepen heb je ook de woonwarenhuizen. Net zoals een echt warenhuis bieden ze alles aan wat je maar kunt bedenken. Het zijn vaak minder uitgebreide collecties als die bij gespecialiseerde woonwebwinkels. De logo’s hierboven brengen je direct naar de grootste woonwarenhuizen die je in Nederland kunt vinden. Ze bezorgen snel en hebben een prima service.

Online tuincentrum

Je hoeft niet meer de deur uit om voor jouw tuin te shoppen. Nestel jezelf met je laptop op de buitenbank en kies terwijl je in de tuin bent, wat er allemaal nog bij moet. Wat wil je nog meer? Omdat producten voor de tuin aan andere voorwaarden moeten voldoen dan die voor je interieur, zijn er eigenlijk geen overkoepelende ‘tuin warenhuizen’. Er zijn specifieke webwinkels die de juiste service bieden, net zoals de verschillende afdelingen in een echt tuincentrum.

Heb je zelf een interieur webshop?

Ilovemyinterior.nl selecteert alleen de leukste webwinkels. Hierbij letten we op; Hoe uniek is de site? Hoe is de service? Hoe betrouwbaar is deze webwinkel? Hoe origineel zijn de producten die aangeboden worden?

Heb jij een tip voor ons of wil je jouw woonwebwinkel toevoegen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar: klantenservice@ilovemyinterior.com