https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2015/11/witte-slaapkamer-inspiratie.jpg

Witte slaapkamer ideeen

Je slaapkamer is een heel belangrijke ruimte in je huis: je slaapkamer is heilig. Dit is de plek die alleen maar rust uit moet stralen zodat je kunt bijkomen van drukke dagen en heerlijk kunt slapen. Het moet een kamer zijn waar je met plezier naar binnen loopt. Een witte slaapkamer is dan ideaal: wit is rustgevend en schept ruimte. Hier vind je witte slaapkamer ideeen om jouw slaapkamer om te toveren tot een paradijsje.

Witte slaapkamer

Een witte slaapkamer start bij de grootste oppervlakten. In dit geval zijn dat de muren. Hier kunnen we natuurlijk kort over zijn: ga voor witte muren. Dit maakt de ruimte optisch groter en zorgt er overdag voor dat de kamer prettig licht is. Dat is heerlijk wakker worden met een ontbijtje op bed op zondagochtend. Voor de vloer is een witte houten vloer prachtig, maar als je geen houten vloer hebt raden we juist niet aan voor wit te kiezen. Wit laminaat is meestal minder mooi en witte vloerbedekking is te besmettelijk. Je kunt dan beter kiezen voor natuurlijke kleuren, zoals een bruintint. Kiezen voor witte muren is slechts één van vele witte slaapkamer ideeën die we voor jou verzameld hebben. We zijn zelfs nog niet klaar met de grote oppervlakten: ook voor gordijnen is wit een goede keus. Juist bij het raam wil je het licht alleen ’s nachts blokkeren. Ideaal zijn witte verduisterende gordijnen met daarvoor dunne, lichtdoorlatende gordijnen.

Nóg meer witte slaapkamer ideeën

Je kunt kiezen voor een wit bed, maar misschien wil je hier juist graag een andere kleur in de ruimte brengen, zoals donkerbruin hout of metaal. Dat staat prachtig bij je verder overwegend witte kamer. Om ervoor te zorgen dat het geen donkere hoek wordt, kies je voor wit beddengoed. Dit straalt bovendien de luxe van hotels uit. Voor je kledingkast geldt hetzelfde: misschien heb je al een pracht van een kast die toevallig niet wit is. Kies dan voor witte accessoires in de rest van de kamer en hang een spiegel op de kledingkast. Zo zorg je ervoor dat het de ruimte niet doet krimpen.

Een witte droomwereld

In een witte slaapkamer is het heerlijk vertoeven. Nu is het aan jou! Met deze witte slaapkamer ideeën kun je aan de slag gaan om jouw slaapparadijs perfect te maken.

 

grijs witte slaapkamer slaapkamer witte vloer witte slaapkamer 1 Witte slaapkamer ideeen witte slaapkamer inspiratie witte slaapkamer witte slaapkamers witte vloer slaapkamer zwart witte slaapkamer

afbeeldingen: style-files | roomed | woonblog.typepad | welke | Lauren Gerdjikian | The Design Chaser | cococozy
There are no comments

Add yours