https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/01/11.jpg

Werkplek aan huis? Hier doe je een hoop inspiratie op!

Werk je vaak thuis, of ben je een ZZP’er? Dan heb je waarschijnlijk een werkplek aan huis. Deze plek moet natuurlijk praktisch zijn, maar mag er ook gewoon goed uitzien!

Als je een werkplek gaat inrichten, denk je vooral aan opbergmogelijkheden. Hier wat spullen, daar wat spullen, toch maar een inbouwkast of een paar grote stapels? Eigenlijk is er geen handige plaats voor al die kantoorartikelen.

Wandplanken

Een werkplek aan huis is waarschijnlijk niet de grootste ruimte. Je moet daarom goed nadenken over hoe je de ruimte gaat gebruiken. Een tip van ons: werk niet alleen op de vloeren, maar ga ook de hoogte in. Zo ontstaat er ineens een stuk meer opbergruimte!

Wat je vaak ziet, zijn de wandplanken van IKEA. Deze doen inderdaad prima hun werk, maar het is veel leuker om meteen wat speciaals van je plekje te maken. Zo zagen wij laatst een plankensysteem met touw en multiplex. Je kunt dan zelf precies bepalen hoe hoog een plank komt te hangen en dit ook nog eens ten allen tijden veranderen.

Bureau

Hét item dat in iedere werkplek aan huis staat: een bureau. Als je gaat voor bovengenoemde planken aan de muur, hoeft dat helemaal geen kolossaal meubel met laatjes en kastjes te zijn. Een mooie plank met wat schragen of Hairpin Legs eronder, geven de (kleine) ruimte een stuk meer lucht.

Ben jij ook van plan om jouw thuiswerkplekje eens goed te gaan stylen? Dan kun je vast wel wat inspiratie gebruiken! Wij verzamelden de leukste ideeën: Werkplek inspiratie

2
3
4
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
7

8
There is 1 comment

Add yours
  1. Anne (Ditisanne.nl)

    Wat leuk! De bovenste foto heb ik al maanden op mijn netvlies gebrand staan! Volgend jaar gaan mijn vriend en ik samenwonen zodat de studeerkamer even omgebouwd moet worden naar twee werkplekken; dit gaan we aan de hand van die foto doen! Gaaf om hem hier ook weer terug te zien!


Post a new comment