https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/08/Bild_AW17_miljo_39.jpg

YES! We mogen het weer gaan hebben over kerstballen!

Het is soms niet te geloven hoe hard de tijd gaat. Zaten we deze week nog te barbecuen, nu voelt het alweer als herfst. Er zijn zelfs al supermarkten die pepernoten hebben liggen! Hoogste tijd dus om de kerstballen trends van dit jaar te checken.

Ben jij iemand die ieder jaar weer een verse set kerstballen en decoraties in de boom wilt hebben hangen? Koop je je suf aan leuke accessoires, slingers, versieringen en alle andere prullaria die bij kerst horen? Dan is dit artikel bij uitstek voor jou geschreven!

Trends kerstballen 2017

We schreven al eerder dat koper een beetje op zijn retour begint te raken. En ook voor kerstaccessoires geldt dit. Koperen ballen en ornamenten maken plaats voor warme bruintinten.

Een geluk voor jullie en voor ons: de industriële en moderne woonstijl is dit jaar in bijna alle kersttrends wel terug te vinden! Je hoeft je huis dus niet in een hysterisch Winter Wonderland om te toveren om toch een beetje dat kerstgevoel te creëeren.

Dé kleur van dit jaar, groen, heeft natuurlijk ook zijn weg gevonden naar de kerstspullen. De botanische trend laat zich naar kerst vertalen door (nep)planten met groene ballen en decoraties die op de natuur zijn geïnspireerd. Een van onze favorieten: de fluwelen groene ballen van House Doctor:

Wat zie je nog meer dit jaar? Wij verzamelden een hele hoop foto’s, zodat jij inspiratie op kan doen en in gedachten alvast de boom op kunt tuigen. En natuurlijk kun je op Ilovemyinterior  binnenkort ook de mooiste ballen, slingers en andere decoraties kopen!

Op deze allereerste kerst post van dit jaar, gaan we meteen hard van stapel. Met kerstballen! Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends, nieuwigheden en uitvoeringen te zien. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij verzamelden alvast wat toffe shop inspiratie. En binnenkort kun je natuurlijk ook gewoon bij ons je kerstballen en kerstcadeautjes kopen!

Ho ho ho!
There are no comments

Add yours