https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2015/10/Houten-lamp.jpg

Verlichting trends

Verlichting in huis is belangrijk in de donkere perioden van het jaar, niet alleen om licht in huis te hebben maar ook voor de sfeer. Niet alleen het licht zorgt voor sfeer in je huis maar ook de stijl van de lampen. Wanneer je gave lampen in je huis hebt kun je hiermee een echt style statement maken! Met deze nieuwe trends op het gebied van verlichting geef je jouw keuken, eethoek of woonkamer in een handomdraai een nieuwe look.

Draadlampen

Draadlampen passen perfect in zowel een Scandinavisch als industrieel interieur. Het zijn lampen in verschillende vormen waarbij de „globe” lampen zo goed in uitkomen. Je kunt hele gave oude look gloeilampen kopen die leuk in deze lampen passen. De vormen geven de lamp stijl en volume waar het gloeilampje in de lamp het licht door de hele kamer laat gaan. Dit geeft een heel speels, modern effect aan je kamer.

Anne Mark II draadlamp

draadlamp

Bronq ontario zwart

Houten lampen

De houten lampen van Lichtlab zijn super gaaf. Ze zijn ontworpen door designer Olaf Weller – hij ontwerpt volgens een goed idee namelijk de mensen verrijken met design en de aarde zo min mogelijk verarmen. Deze industriële lampen zien eruit als oude fabriekslampen maar zijn gemaakt van MDF. Het wordt gelazerd waardoor het de zwarte kleur krijgt aan de randen van de lamp. De hele lamp is met de hand in elkaar te zetten zonder ook maar een schroefje te gebruiken!

Lichtlab no 19 XL

Houten lamp

Houten lamp lichtlab

Van Tjalle en Jasper

Het design duo Tjalle en Jasper timmeren al een paar jaar goed aan de weg. Ze maken wel heel graag meubels en verlichting op een eigen manier. Ze maken alle meubels zelf waardoor kwaliteit van het ontwerp papier tot eindproduct hoog in het vaandel staat. De verlichting van Tjalle en Jasper ziet er strak uit, zijn gemaakt van duurzaam hout en komen in een zelfbouw pakket.

Tjalle en Jasper lamp Tjalle en Jasper lampen

Afbeeldingen

  1. Industriële lamp: Steinhauer Warbier 7277
  2. Anne Mark II – Zwart 43cm
  3. Bronq Ontario – Zwart 51cm
  4. Lichtlab No 15. Zwart
  5. Lichtlab No 20.
  6. Lichtlab No 19.XL
  7. Tjalle en Jasper verlichtingThere are no comments

Add yours