https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/04/botr-van-hout04-1050x700.jpg

Unieke houten tafels van Meneer van Hout

Ga je voor strak, industrieel, modern, romantisch of vintage? Bij ieder interieur past een eigen tafel die helemaal moet voldoen aan jouw wensen. Voor je eetkamer of woonkamer is een houten tafel een echte aanwinst, dit trekt direct de aandacht en past in (bijna) ieder interieur.

Een houten tafel kan rustig ogen maar kan ook een echte blikvanger zijn, welke van de twee het gaat worden? Dat hangt af van de stijl waarin de tafel gemaakt is! Wanneer je kiest voor een rustige tafel dan is het heel leuk om er fel gekleurde stoeltjes bij te zetten, of mix/match door vele verschillende stoelen bij je tafel te zetten. Kies je voor een stoere robuuste tafel dan is het gaaf om hier cognac kleurige leren stoelen bij te zetten.

Veel te kiezen

Om je nieuwe tafel zoveel mogelijk aan te passen aan je eigen woonstijl is er bij Meneer van Hout veel te kiezen. Opvallend en trendy zijn de eiken eettafels met metalen onderstel, de toffe ronde eettafels en de stoere boomstamtafels. Wat leuk is, is dat alle tafels een eigen, Nederlandse naam dragen, bijvoorbeeld: eettafel Zeven en Beer, boomstamtafel Greta, eettafel Slank, vergadertafel Goud en eettafel Karel van Hout.

Je tafel kun je helemaal aan je eigen smaak aanpassen door te kiezen voor een eigen afmeting, onderstel of behandeling van je tafelblad. Hierdoor wordt je houten tafel heel persoonlijk. Je kunt het tafelblad onbehandeld laten, maar ook kun je ervoor kiezen om deze mat te lakken of met olie te laten behandelen. Wat betreft het onderstel van de tafel, ook daarmee zijn talloze opties mogelijk.

Nederlands en eigentijds

Meneer van Hout, een Nederlands bedrijf dat eigentijdse houten meubels levert, die geschikt zijn voor elk modern interieur. Dutch design met de geheel eigen stijl. Ben jij opzoek naar een opvallend meubel voor in je eet- of woonkamer die een moderne, stijlvolle of authentieke sfeer uitademt? Neem dan eens een kijkje bij Meneer van Hout.

Foto’s – Meneer van Hout / gesponsored blogbericht
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.