https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/11/tv-meubel-inspiratie-3.jpg

TV-meubel inspiratie

Als je de woonkamer (opnieuw) gaat inrichten, is het verstandig om eerst wat TV-meubel inspiratie op te doen. Dit meubel staat vaak midden in je kamer, waardoor je er altijd tegenaan kijkt. Wel zo fijn als dit helemaal aansluit op jouw wensen en stijl!

TV-meubels zijn kant en klaar te krijgen bij de Ikea, maar je kunt ze ook heel makkelijk zelf maken. Of je nu op zoek bent naar een echte blikvanger, of liever hebt dat jouw TV-meubel helemaal in het geheel opgaat; er is vast iets naar jouw wens te vinden.

Inspiratie voor een TV-meubel in je woonkamer

Functionaliteit van items is een soort trend geworden en ook bij (tv) meubels zien we dit terug. Je kunt steeds meer spullen in je TV-meubel kwijt: het is niet alleen meer een plek voor multimedia zoals spelcomputers, dvd-spelers en dergelijke. We willen ook troep, boeken en accessoires kwijt kunnen in de langwerpige tv kasten, wandmeubels en TV-units.

Godzijdank hebben we tegenwoordig door dat je lelijke kabels zoveel mogelijk weg moet werken,waardoor je de TV aan de muur kunt hangen. Zet er een lage kast onder of ernaast een speels wandmeubel en de TV-hoek is af!

TV direct aan het meubel hangen

Geen zin om veel werk te steken in het wegwerken van kabels? Kies er dan voor om de flatscreen TV direct op te hangen aan een meubel. Deze hebben handige uitsparingen aan de achterkant, zodat de snoeren snel en eenvoudig weggewerkt zijn. Veel van deze TV-meubels zijn voorzien van sfeervolle led-licht  aan de achterkant en  in tal van modellen verkrijgbaar: smal, breed, symmetrisch, asymmetrisch en niet te vergeten een scala aan kleuren.

TV wegwerken en verbergen

De woonkamer is vaak de parel van je interieur: hier heb je het meeste werk en aandacht in zitten. Zo’n logge TV staat dan niet altijd even mooi. Kies in dat geval voor een dicht TV-meubel, bijvoorbeeld in een schuifdeur kast. Zo hoef je niet naar de TV te kijken als deze toch niet aan staat Er zijn zelfs televisies verkrijgbaar die speciaal voor dit doeleinde gemaakt zijn! Een andere leuke oplossing is een kastje met glazen deuren, waarin de televisie alleen zichtbaar wordt als deze aan staat. Er zijn televisiemeubels waar de draden geheel in het meubel vallen, waardoor je ze midden in de kamer als kamerverdeler kunnen gebruiken.

Waar je ook voor gaat, door een mooi TV-meubel kun je genieten van een avond Netflixen én van een stijlvolle woonkamer. Kun je wel wat TV-meubel inspiratie gebruiken? Check dan onderstaande voorbeelden!

tv meubel inspiratie

 

tv meubel inspiratie 5 tv meubel inspiratie 4tv meubel inspiratie 6 tv meubel inspiratie 1 tv meubel - instagram wonen bij chantal tv meubel inspiratie 3There is 1 comment

Add yours

Post a new comment