https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/02/moderne-tuin.jpg

Tuin inspiratie

De laatste tijd zien we steeds meer tuin inspiratie voorbij komen, het voorjaar gaat weer voor de deur komen te staan en dit is echt een kans om het buitenleven weer helemaal goed aan te pakken voor dit jaar. Door gebrek aan tijd, haast en het niet hebben van groene vingers kun je een tuin ook heerlijk inrichten met hele gave buiten meubels!

Grote sofa’s met mooie lampen erboven en een paar fel gekleurde buitentafeltjes zijn echt super om weer lekker buiten te kunnen zitten. Zet een paar planten in potten op het terras en je zult zien dat je buiten echt al een tuin kunt neerzetten zonder er echt groene vingers voor nodig te hebben. Witte meubels in je tuin zorgen ervoor dat je een „strand” uitstraling hebt, dit gecombineerd met grijstinten, plaids of een paar zachte schaapshuiden maakt je tuin helemaal af!

Niet alleen voor binnen maar ook voor buiten zie je steeds meer beton terug komen, dit zie je in banken, potten maar ook bakken waar planten in komen te staan. Gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en grote groene planten ziet dit er prachtig uit!

Zet ook eens je oude vondsten buiten, deze doen het niet alleen goed binnen maar je kunt ze buiten prima neerzetten.

 

moderne tuin inspiratie tuin tuin idee tuin ideeen 2 tuin ideeen tuin inspiratie tuin inspiratie 2 tuin inrichten tuin idee 2 tuin inrichten 2There are 2 comments

Add yours
  1. Sas

    Super leuke inspiratie! Kan niet wachten zelf een tuin te hebben.. Moet het nu doen met 2 balkonnetjes. Van de zomer maar even leuk opfleuren 🙂


Post a new comment