https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2015/10/eetkamer-groen-1050x1312.jpg

Trendkleur winter 2015/2016 – Dennengroen

Ben je deze winter opzoek naar een nieuwe kleur voor op je muur? Kies dan voor de trendkleur van dit moment – Dennengroen! Het is een kleur die heel goed combineert met andere groentinten zoals Petrol of zeegroen. Deze spannende groene kleur is super leuk voor een wand in je woonkamer, een groot vlak en om hier dan ook vazen, kussens en accessoires mee te combineren.

Kies voor kussens

Kussens zijn de manier op een kleur die je op de muur hebt ook op andere woonitems te krijgen zoals je bank of stoelen. Verander de kussensloop op je kussens en je hebt weer een totaal andere sfeer in je huis. Zeker in de winter mogen er lekker veel kussens op de bank en stoelen liggen. Hier kun je in wegkruipen en ze houden je ook nog warm!

Landschap op de muur

Dennengroen is een kleur die komt uit de natuur. Vind je een groot vlak te groot om in deze kleur te gaan schilderen kies dan voor een landschap op de muur waarbij je een verloop van deze kleuren op je muur kunt krijgen. Het hebben van een landschap of berglandschap op de muur geeft je een idee van ruimte in je huis. Combineer het met een gave bank ervoor met grote en kleine accessoires erop.

eetkamer-groen Groene-accessoires groene-kast groene-keuken groene-slaapkamer trolley-met-accessoires

Afbeeldingen: VTWonen
There are no comments

Add yours