https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/03/Toilet-verlichting.jpg

Toilet verlichting

De juiste toilet verlichting kiezen is moeilijker dan gedacht. Verlichting is juist wat jouw toilet kan maken of breken. We zien steeds meer dat er echt aandacht gaat komen voor de kleinste ruimte in huis en dat een goed toilet steeds belangrijker wordt. Kijk maar eens in de stad, er zijn zelfs al speciale winkels om naar het toilet te gaan (2 the loo).

Goede toilet verlichting is dus erg belangrijk en bepaalt de sfeer in jouw toilet. Bij een stoer of industrieel uitziende toilet is een loshangende gloeilamp heel gaaf maar dit wil je niet in een modern toilet tegenkomen. Een toilet waar je een Marokkaanse hamam sfeer hebt gemaakt wil je geen halogeen verlichting tegenkomen. Daarom hebben wij voor jou een aantal gave inspiratie foto’s op een rijtje gezet die jou gaan helpen met het kiezen van de juiste toilet verlichting.

Denk naast de juiste lamp ook eens aan hoe handig het kan zijn om het licht in je toilet automatisch aan te laten gaan. Een bewegingssensor in je toilet zou best een luxe zijn. Laat je inspireren en ga komende tijd eens met jouw toilet aan de slag!

 

indirecte verlichting toilet 1 indirecte verlichting toilet Toilet verlichting verlichting toilet verlichting wc wc verlichtingThere are no comments

Add yours