https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/05/verlichting-slaapkamer-voobeelden.jpg

Slaapkamer verlichting

Voor je hele huis is verlichting belangrijk, en met name slaapkamer verlichting. Het is goed om op deze kamer een sfeervolle verlichting te hebben om echt een kamer te hebben waar je tot rust kunt komen. Het is echt niet goed om TL-verlichting in je slaapkamer te hebben. Deze lampen zorgen niet voor de rustige sfeer die nodig is voor je slaapkamer. Het is een echte not done!

Voor je slaapkamer heb je verlichting nodig die je tot rust brengt. Denk hierbij aan indirecte verlichting, dimverlichting en kaarsen. Heel leuk is om bureaulampjes aan de muur te hangen als verlichting boven je bed. Of zet een dienblad vol kaarsen in de hoek van de kamer als verlichting in je slaapkamer. Hanglampen maar ook kroonluchters zie je steeds vaker in de slaapkamer terug.

Wil je liever slaapkamer verlichting met een stoere uitstraling? Kies dan voor een industriële hanglamp aan het plafond of voor stoere oude lampen boven je bed. Laat je inspireren door onderstaande slaapkamer verlichting en kijk weer eens of je jouw slaapkamer nieuwe verlichting kunt geven!

 

hanglampen voor slaapkamer Kroonluchter slaapkamer slaapkamer plafondlamp Slaapkamer verlichting slaapkamerverlichting verlichting slaapkamer voobeelden verlichting slaapkamer

afbeeldingen Pinterest
There are no comments

Add yours