https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/06/Slaapkamer-ideeën-kleuren.jpg

Slaapkamer ideeen

Tips voor de slaapkamer ideeen van een kleine slaapkamer

Wanneer je slaapkamer niet zo heel groot is kun je die door een slimme inrichting er toch heel ruimtelijk uit laten zien. Je komt er niet alleen om te slapen, je wilt er ook kunnen ontspannen en er moet ruimte zijn om al je kleren en schoenen op te kunnen bergen. Voor een kleine slaapkamer ideeen kunnen die verschillende taken wel wat veel lijken, toch zijn er oplossingen te verzinnen.

Opbergruimte slaapkamer ideeen

Wat denk je van lades onder het bed? Hierin kun je in de zomer je winterkleren en schoeisels mooi uit het zicht opbergen zodat je meer ruimte overhoudt in je klerenkast. Zorg er wel voor dat de lades goed afsluitbaar zijn. Onder het bed wordt het al snel stoffig.

Een andere mogelijkheid om de ruimte onder je bed te benutten is via een bed met een opklapbaar matras waaronder zich een opbergruimte bevind.

Let op de kleuren

Decoreer je slaapkamer met kleuren die het vertrek ruimtelijker maken. De tinten die een vertrek groter doen lijken zijn de zogenaamde koele kleuren als violet, blauw en groen. Wanneer je de muren een verfje geeft kun je ervoor kiezen om tegen het plafond een witte rand te schilderen. Hierdoor lijken de muren hoger. Houd het plafond in elk geval wit.

Slaapkamer ideeen inrichting

Spiegels maken de kamer ook groter. Door de weerspiegeling krijg je een optisch bedrog. Zorg dat je de kamer niet vol stapelt met meubels, houdt de inrichting eenvoudig en zo ruim mogelijk. Let er ook op dat de meubels niet massief ogen en zet ze op pootjes. Hierdoor krijgt je kamer wat meer lucht oogt meteen ruimer. Laat je inspireren door onderstaande slaapkamer ideeen.

 

ideeën slaapkamer ideeën voor slaapkamer leuke ideeën voor je slaapkamer leuke Slaapkamer ideeën mooie Slaapkamer ideeën Slaapkamer ideeën kleuren Slaapkamer ideeën

afbeeldingen:pinterest
There are no comments

Add yours