https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/09/hangplanten-ophangen-1050x1383.jpg

September = Hangplanten

Deze maand zijn hangplanten de planten die een extraatje verdienen. Of je nu kiest voor een dikke hangplant met grote bladeren of een vrolijke hangplant die eens in de zoveel tijd in bloei staat, hang deze planten op en ze doen meteen hun werk. Iedere hangplant is er eentje om vrolijk van te worden.

Hangplanten in huis

Hangplanten zijn super voor het klimaat in je huis. Het zorgt voor groen zonder dat je veel ruimte op de grond kwijt bent. Het vrolijkt je huis op door de mooie groene kleuren! Hangplanten kun je eenvoudig water geven omdat ze vaak in een waterdichte pot zitten, zo heb je niet direct een grote waterval in je huis wanneer je ze water geeft.

Hoe hang je ze op?

Hangplanten kun je op verschillende manieren ophangen in huis. Hang ze in een pot op die al voorzien is van een hengsel of in een gave macramé hanger. Ook is het leuk om ze bijvoorbeeld op te hangen in verschillende potjes en zo een berg hangplanten bij elkaar te stijlen. In zo’n hanger hoeft ook niet perse een hangplant, je kunt er ook leuk cactussen of andere kleine vetplantjes in doen.

Wil je liever zelf een hangplanten hanger maken? Bekijk hier hoe de dit zou kunnen doen.

hangplanten aan muur hangplanten in huis hangplanten ophangen hangplanten voor binnen hangplanten leuke hangplanten

 

 
There are no comments

Add yours