https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/04/regendouche.jpg

Regendouche

Hoe heerlijk is het als je thuiskomt en zo onder de regendouche kan staan? Lekker de drukte van de dag afspoelen onder een warme kraan. Dit is echt een klein geluksmomentje, en kan echt wonderen voor je doen. Je ziet daarom steeds vaker dat de badkamer een soort spa of wellnessruimte aan het worden is waar je heerlijk kunt ontspannen.

Met een regendouchekop, gewoon aan de muur of verwerkt in het plafond wordt ook jouw badkamer een plaats waar je heerlijk tot rust kunt komen. Met een paar kleine aanpassingen aan je huidige badkamer kun je dit al maken en een hele nieuwe look aan je badkamer geven. Doe een paar gave ideeën op in onderstaande foto’s!

De ideale regendouchekop

Een regendouche is heerlijk maar er bestaat natuurlijk ook een ideale regendouchekop, functioneel, zuinig met water, en ook nog eens een goed uitziende regendouchekop. Een trendy en strakke douchekop is echt een eyecatcher in je badkamer.

Regendouchekop

Wat is een regendouchekop nu precies? Een regendouche is een douche met een grote diameter, die als je eronder staat heerlijke regendruppels maakt. Er zijn echt heel veel verschillende uitvoeringen, van vierkant tot rond van strak tot een hele uitgewerkte douchekop met lampen erin.
Naast een regendouchekop bestaan er ook mogelijkheden met een waterval, een massagestraal en een uitvoering waarbij het water van alle kanten komt. Kortom, een regendouche komt in je badkamer voor ontspanning en een echt heerlijk doucheplezier.

inbouw regendouche regendouche gamma regendouche led regendouche plafond regendouche waterdruk regendouche regendouchekop rvs regendouche stortdouche 1 stortdoucheThere is 1 comment

Add yours

Post a new comment