https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/03/Kentia-Palm-1.jpg

Deze planten kunnen (bijna) onmogelijk dood gaan

MOEBE

Bruine plantjes, verpieterde plantjes, planten die beschimmeld zijn, planten met hangende bladeren. Alles hebben we ondertussen gehad. Hoeveel liefde de planten ook krijgen, het maakt niets uit. Iedere plant overleeft het een korte tijd en daarna is het helaas afgelopen. Klinkt dit jou ook bekend in de oren? Dan zijn deze groene planten wellicht iets voor in jouw huis.

Rubberplant

Anders dan zijn naam doet vermoeden is deze plant toch echt echt. Het is een luchtzuiverende plant die overleeft in de schaduw, heeft weinig water nodig en is bestand tegen insecten (niet dat die bij mij in huis komen maar toch een goede eigenschap). De plant overleeft bijna alles, van wekenlang geen water tot aan toch een beetje zon. Zijn bladeren blijven goed.

Bron: Jardiland.com

Bron: mycityplants.com

Luchtplantjes

Ja, je leest het goed. Plantjes die leven van de lucht, hoe makkelijk is dat! De leuke kleine plantjes hoef je maar eens in de zoveel maanden een keer water te geven door ze in een bak water te doen of een beetje water erop te spuiten. Heel leuk om in een vaas te zetten of op tafel te leggen.

 Bron: merci.bonnestore.com

Bron: hitohana.tokyo

Aloe Vera

Voor de die-hard plantenkillers is deze plant ideaal. Hij verzorgd zichzelf, ziet er goed uit, en heeft blijkbaar ook nog genezende krachten. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar de Aloe Vera is een plant die je prima in huis kunt nemen.

Bron: wearefound.com

Pannekoekenplant

Onze favoriet, de Pilea 🙂 Hier hoef je amper naar om te kijken behalve dat deze plant zo mooi is. Geef hem eens in de zoveel tijd een beetje water en hij is gelukkig! Wanneer je snel meer van deze plantjes wilt dan hoef je niet lang te wachten want je ziet in no-time een aantal kleinere varianten in de pot opduiken (nog meer leuke plantjes voor in huis!)

Kentia Palm

Van de duizende soorten palmen die er bestaan is deze toch echt de allersterkste. Ideaal voor in jouw huis dus.

bron: floresporimpulso.blogspot.nl

Bron: mandarin-shop.ru
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.