https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2018/02/Domino.jpg

Pasen 2018: goud bestek, bloemen en wel heel speciale eieren!

Joehoe! Over een goede maand (1 april) is het alweer Pasen 2018! Dat betekent dat we niet heel ver zijn verwijderd van lente en frisheid in huis. Tijd om eens te gaan kijken wat de trends zijn voor deze periode.

Niet alleen Kerstmis is een ideaal excuus om je huis eens extra te versieren. Ook tijdens Pasen 2018 kun je helemaal los gaan met decoraties! Mooie pastelkleuren, veren, nieuw groen in huis: het begin van de lente is hier!

Paas tafel

Zware diners zoals met kerst, die serveren de meeste mensen niet met Pasen. Maar een ontbijtje of brunch, dat is toch wel redelijk traditie geworden. En aangezien het rond deze tijd van het jaar gewoon lekker lang licht is, draait het niet om warmte en gezelligheid. Een paas tafel moet het juist hebben van verse bloemen en frisheid. Je hebt ook best wat te vieren: er is weer nieuw leven in de brouwerij! Niet voor niets dat Pasen niet compleet is zonder een paar kuikentjes en lammetjes.

Daarom geen donkere servetten, zware glazen en wintergroen; maar licht linnen, glazen in pasteltinten en fris lentegroen. Wat nu trouwens echt helemaal in is: gouden en messing woonaccessoires. Deze trend zie je ook terug bij bestek en servies op de paas tafel. Wauw!

#eastertable #easter #seletti #anthropologiehome #tablesetting

Een bericht gedeeld door Created By Ebru (@myhomedecor_eb) op

Paas versieringen en paas decoraties

Een lentekrans of paaskrans zijn echte paas versieringen en staan prachtig op de voordeur of ergens anders in huis. Gemaakt van (witgeschilderd) riet, neutrale textielsoorten, mooi lentegroen en leuke veren, zorgt zo’n krans voor een echte paas sfeer.


Happy11

Etsy

Ook in grijze, witte en andere neutrale interieurs is het best leuk om af en toe eens wat kleur terug te zien. Gelukkig markeert Pasen 2018 ook de terugkeer van bloemen en ander nieuw leven. Zet dus gerust een mooie wilgentak, bloesem, gipskruid, tulpen of andere lentebloemen in een vaas als paas decoraties.


Judith Slagter 

Lovely Homie
Andere ideeën:

Domino 

Our Southern Home 

Mart Kleppe
 
Paaseieren

Zwart witte interieurs en decoratie, daar zijn we ondertussen verliefd op. Zwart en wit zijn echte basiskleuren, dus zelfs de gekste patronen stralen nog een zekere ‘rust’ en ‘orde’ uit. Met kerst zag je al veel zwarte ballen en stevige contrasten en nu is deze trend ook terug te vinden tijdens het paasfeest. Niet al te heftig natuurlijk, want Pasen draait vooral om zacht- en frisheid, maar wel als detail. Op de paaseieren bijvoorbeeld!


Pinterest 

Goud en messing zie je trouwens niet alleen terug in bestek en op de paastafel. Ook paaseieren moeten eraan geloven. En heel eerlijk: wij zijn er helemaal weg van. Heel wat stoerder dan al die gekleurde eitjes!


LilyArdor There are no comments

Add yours