Over I LOVE MY INTERIOR

I LOVE MY INTERIOR is een interieur blog en ontstaan vanuit onze liefde voor fraaie materialen, duurzame ontwerpen, slim design en tot in de puntjes gestijlde interieurs. Wil je wat weten over I LOVE MY INTERIOR? Lees dan snel even verder!

Over I LOVE MY INTERIOR: het meest complete interieur blog

I LOVE MY INTERIOR is een woon blog en we schrijven het liefst over interieur trends. Laat je bij ons inspireren, doe ideeën op, check de nieuwste innovaties en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Dit interieur blog is de plek waar alles wat met wonen te maken heeft, samenkomt.

We struinen voor jou het web af naar de nieuwste trends, spreken met belangrijke designers en houden beurzen en uitspraken van experts in de gaten. Wat we (belangrijk) vinden, gieten we vervolgens in een blog met tekst én beeld. Want iedereen weet: een foto zegt meer dan 1000 woorden.

Een huis wordt pas uniek, als je er persoonlijkheid aan toevoegt. Iedereen kan een woonkamer vol met Ikea spullen zetten, maar of het er dan ook echt gezelliger van wordt? Er ontstaat sfeer met one of a kind vintage vondsten en items waar je zelf aan hebt gebouwd. Daarom vind je bij ons niet alleen artikelen over waar je de nieuwste trends koopt of hoe je deze in huis terug laat komen, maar ook toffe DIY projecten en Ikea hacks. Voor net dat beetje extra uitzonderlijkheid in huis.

Shoppen bij I LOVE MY INTERIOR

Schrijven over interieur is heerlijk, maar je wordt er ook ontzettend hebberig van. Zo hebberig zelfs, dat we een webshop zijn gestart: ilovemyinterior.com. Hier kun je vooral woonitems shoppen die zijn geïnspireerd op Scandinavisch design én Dutch design. Want dat er in Nederland geweldige interieur designers zitten, wordt wel eens vergeten.

We omarmen het nieuwe en houden van het oude. Dat is wat we willen  laten zien. In deze wereld wordt er niet vastgehouden aan één idee, stijl of design: juist door te combineren ontstaan er prachtige ontwerpen en is ieder detail belangrijk.