https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/10/Oktober-lichtmaand-dit-kun-je-allemaal-doen-met-licht-1.jpg

Oktober lichtmaand: dit kun je allemaal doen met licht

Oktober is dé maand waarin we met z’n allen weer veel tijd binnen doorbrengen. Lekker gezellig voor de buis met de lampjes en verwarming aan. Tijd voor het knusse najaar. 

Oktober is, als eerste herfstmaand, ook hét moment om je sfeerverlichting eens goed onder de loep te nemen. Wij geven je wat leuke tips om het ’s avonds nóg gezelliger te maken in huis!

LED kaarsjes

Een trend die we al enkele jaren zien is de trend die led kaarsjes heet. Je kunt ze door het hele huis plaatsen en ze zijn vooral heel erg gemakkelijk. Zeker voor mensen met kleine kinderen of huisdieren zijn ze ideaal, aangezien de kans op ongelukken nihil is met deze kaarsen!

Oktober lichtmaand dit kun je allemaal doen met licht

Kunstverlichting

Heb je kunst aan de muur hangen? Of op de kast staan? En ben je daar blij mee? Verlicht je kunstwerken dan! Jouw schilderijen of posters uitlichten legt meer nadruk op je kunst, maar is tegelijkertijd een hele originele manier van sfeerverlichting. Zeker doen dus!

Wandverlichting en lichtslangen

LED-strips of lichtslangen zijn ideaal wanneer je meubels, wanden of bepaalde vormen op je plafond wilt uitlichten op een sfeervolle, opvallende manier. Het leuke aan led strips en lichtslangen is dat je er werkelijk álle kanten mee op kan, en dat dat helemaal niet duur hoeft te zijn. 

Oktober lichtmaand dit kun je allemaal doen met licht 1

Hangkaarsjes

Ook helemaal hip en hartstikke leuk: hangkaarsjes. Bij winkels als Ikea, Kwantum of Xenos vind je van die eenvoudige hangers waar je een waxinelichtje in kan hangen. Je kan er natuurlijk ook een led waxinelichtje in hangen. Zeker wanneer je verschillende hangers combineert en door/naast elkaar hangt, kun je een mooie, gezellige sfeer creëren. Zoek wat hangers met leuke motiefjes, zodat de lichtval van het kaarslicht op de muur voor een extra patroontje zorgt!

Oktober lichtmaand dit kun je allemaal doen met licht 2

 
There are no comments

Add yours