https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/04/arbour-house-nimtim-architects-architecture-residential-peckham-london_dezeen_hero-1050x591.jpg

Nimtim Architecten ontwerpt gave uitbouw voor dit huis

Met een strakke houten constructie heeft dit huis een uitbouw gekregen om van te dromen. De uitbouw heeft ervoor gezorgd dat de keuken groter is geworden en er ook meer licht in de kamer komt!

Het zorgen voor een geheel

De jonge bewoners van dit huis wilde graag dat de uitbouw ervoor zou zorgen dat het huis en de tuin meer bij elkaar gingen passen. Een eetgedeelte dat direct in contact staat met de tuin en zo ook het buitengevoel naar binnen haalt. In de briefing naar Nimtim Architecten stond eenvoudig “creëer een lichte en open ruimte met materialen van hoge kwaliteit en karakter”.

De buitenmuur is verwijderd en dit is vervangen door een serie van lichtgewicht houten frames, Een gedeelte van de buitenmuur is binnen gewoon muur gebleven zodat de bakstenen mooi zichtbaar zijn. Het houten frame is verdeeld in vakjes waarbij gedeeltes dicht zijn gemaakt en gedeeltes van glas zijn voorzien, dit zorgt voor veel licht in huis.

De kleuren zijn goed op elkaar afgestemd en zijn een mix van hoogwaardige materialen en eenvoudigere materialen. Zo is het kookeiland voorzien van een marmeren keukenblad, terwijl de kasten in de muur zijn gemaakt van gelamineerd multiplex. De strakke zwarte lampen boven de eettafel met hairpin tafelpoten zijn een mooi contrast met de gekleurde eetkamerstoelen. Neem een kijkje in dit toffe huis;

Via: http://www.nimtim.co.uk & https://www.dezeen.com




There are no comments

Add yours