https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/10/PH146872-1050x1305.jpg

De nieuwe wintercollectie van IKEA is hier: robuust en stoer!

Ook al denken mensen bij ‘IKEA’ vaak aan eenheidsworst: wij houden van de meubelgigant! Je kunt er geweldige spullen kopen voor niet al te veel geld. En als je je interieur vaak veranderd, is dat een groot pluspunt. 

Ja, wij snappen het. Bijna ieder huishouden heeft wel een LACK-tafeltje staan of gebruikt een deel uit de BESTA-serie als tv-meubel. Maakt dat IKEA meteen not done? Wat ons betreft niet. Als jij iemand bent die graag met de interieurtrends meeloopt, is er een dikke kans dat jouw huis er hetzelfde uitziet als al die andere Instagrammers. Dus bij de IKEA kopen is gewoon geoorloofd! Zo, hebben wij dat probleem ook weer even voor onszelf gerechtvaardigd.

Nieuwe wintercollectie van IKEA: VASSAD

IKEA wisselt trouwens zo vaak van collectie, dat het echt een kunst is om in ieder huis dezelfde items te zien. Nu komt de wintercollectie er weer aan en wij hebben previews!

De industriële en robuuste look blijft nog even te zien in onze woonkamers. De VASSAD-collectie is gebaseerd op IKEA topstukken uit de jaren tachtig: strak, robuust en eenvoudig. De materialen – hout en staal – staan in zacht contrast met elkaar, waardoor de meubels in elk huis passen. Ideaal voor het kerstdiner met de hele familie!

De wintercollectie van IKEA is vanaf 13 oktober in de winkels te verkrijgen.

 

 
There are no comments

Add yours