https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/07/Neem-een-kijkje-in-deze-geweldige-loft-3-1050x1122.jpg

Neem een kijkje in deze geweldige loft

MOEBE

De Architecten van de Utrechtse studio EVA kregen de opdracht op een oud kantoor / werkplaats te veranderen in een geweldige loft om in te wonen. De opdrachtgever had lang in New York gewoond en wilde deze stijl meenemen in hun nieuwe woning.

Het oude pand was al een paar keer gerenoveerd, de laatste gebruiker had er een donker kantoor van gemaakt. Een flinke klus om dit te veranderen in een lichte, moderne, open loft. Het belangrijkste is de lichtinval in het pand. Het is een lang smal pand dat alleen daglicht had van de ramen aan de voor en achterkant. Dit is opgelost door drie grote dakramen te maken en deze met open ruimtes naar beneden te krijgen.

De architecten hebben van de woning een geheel gemaakt waar je heerlijk kunt wonen en leven. Van de grote ruimtes beneden tot de mooie open badkamer, alles valt precies op zijn plek. Neem een kijkje in deze geweldige loft om het gevoel te beleven.

Neem een kijkje in deze geweldige loft 1
Neem een kijkje in deze geweldige loft 2 Neem een kijkje in deze geweldige loft 3 Neem een kijkje in deze geweldige loft 4 Neem een kijkje in deze geweldige loft 5 Neem een kijkje in deze geweldige loft 6 Neem een kijkje in deze geweldige loft 7

 

fotografie: Sebastian van Damme
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.