https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/11/muurdecoratie-woonkamer.jpg

Muurdecoratie woonkamer

Een gezellige woonkamer ontstaat mede door het kiezen van de juiste muurdecoratie woonkamer als woondecoratie en expliciet door het kiezen van de juiste muurdecoratie.

Kale muren geven een huis een kil uiterlijk. Wanneer men een huis aan gaat kleden zijn er mogelijkheden te over. Naast het decoreren van vensterbanken en meubels zijn er ook muren die aangekleed kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een mooi schilderij of maak een mooie collage met een mix van waardevolle foto’s en kaarten met mooie prints. Een kunstwerk op zich. Of kies voor het ophangen van een kapstok in een woonkamer, dit is het modebeeld van vandaag de dag. Hang hier bijvoorbeeld gezellige accessoires aan als hartjes van stof, riet en glas. Ook mooie fotolijsten komen hieraan goed tot hun recht als muurdecoratie woonkamer. Wanneer een huis hoge muren heeft, staat het geweldig om een mooie royale klok met grote wijzers op te hangen. Hang deze dan zo dat er vanaf diverse plekken in één oogopslag op gekeken kan worden.

Muurdecoratie woonkamer

Het decoreren van een muur gaat vaak samen met het decoreren van bijvoorbeeld een dressoir, tafeltje of authentiek bureautje. Als er teveel decoratie aan de muur hangt moet het gedeelte wat eronder staat niet te druk gedecoreerd worden, maar dit geldt ook zeker andersom.

Als er geen mogelijkheid is om een vensterbank te realiseren in een woonkamer is een mooi steigerhouten wandbord een mooie aanvulling op het interieur. Dit is een royaal bord met plankjes op diverse hoogten, genoeg te decoreren dus. Deze borden worden vaak naar wens gemaakt en zijn ook eenvoudig zelf te maken, zodat je ze helemaal zelf kunt inrichten. Kortom: er is dus genoeg te kiezen als muurdecoratie woonkamer.

houten muurdecoratie woonkamer ideeen voor muurdecoratie muurdecoratie woonkamer 2 muurdecoratie woonkamer ideeen muurdecoratie woonkamer landelijk muurdecoratie woonkamer woonkamer muurdecoratie 2 woonkamer muurdecoratie Zelfklevende muurdecoratieThere are 2 comments

Add yours
 1. Wanda

  Zo’n collage van foto’s vind ik wel leuk, vooral als je het qua kleur dan vrij neutraal houdt, beetje sepia of zwart/wit of zo. Van die teksten ben ik zelf niet zo gecharmeerd, althans misschien in het klein maar niet zo groot aanwezig…

 2. Dit is Anne!

  Wat gaaf, die collage! Echt heel mooi, ook de kleursamenstelling!
  Ga ik zeker onthouden!

  Groet,
  Anne


Post a new comment