https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2015/03/fotolijsten-op-muur.jpg

Muur met fotolijstjes

Een muur met fotolijstjes kan een hartstikke leuk idee zijn wanneer je op zoek bent naar een manier om je huis te versieren die niet simpel en te standaard is. Op deze manier voeg je namelijk wat persoonlijks toe aan de decoratie in je huis. Ook kan je zo heel makkelijk wisselen tussen verschillende stijlen, waardoor het nooit hoeft te gaan vervelen.

Fotolijstjes aan de muur

Fotolijstjes aan de muur zijn een ontzettend leuke manier om je huis wat extra op te vrolijken. Het is namelijk een hele mooi vorm van decoratie, omdat fotolijstjes erg persoonlijk zijn. Een muur met fotolijstjes is dan ook een muur met herinneringen, waar je even rustig van kan genieten wanneer je hiernaar kijkt. Daarnaast hoeft de muur nooit te gaan vervelen, omdat het heel simpel is om de fotolijstjes of de foto’s te veranderen. Zo heb je iedere keer weer wat anders.

Ook kan dit heel erg hip en trendy zijn, maar het kan ook juist een huiselijke en vintage stijl uitstralen. Je kan het op die manier heel makkelijk helemaal bij jou laten passen. Houd je bijvoorbeeld van strak en modern, dan is het misschien een leuk idee om te kiezen voor simpele lijstjes en foto’s in zwart-wit. Wil je juist liever een wat opvallendere look, dan kan je er juist weer voor kiezen om drukke fotolijstjes te nemen en de foto’s in kleur af te drukken.

De mogelijkheden zijn op die manier eindeloos, waardoor je zeker een muur zal hebben die precies past bij jou en jouw stijl. Dit komt doordat je zelf beslist wat voor kleuren en materialen je wil gebruiken, maar ook omdat de foto’s passen bij jouw leven. Je bent op deze manier op een hele simpele manier heel erg trendy bezig. Je hebt zo namelijk altijd een unieke muur met fotolijstjes in huis die niemand anders heeft.

 

fotocollage muur fotolijsten aan muur fotolijsten op muur fotolijstjes muur muur fotolijstjes Muur met fotolijstjes 1 Muur met fotolijstjes

afbeeldingen : pinterest
There are no comments

Add yours