https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/10/Pipeline3.jpg

#MONDAYMUSTHAVE – NUR Pipeline

HET IS WEER MAANDAG: TIJD VOOR EEN NIEUWE INTERIEUR MUST HAVE – #MONDAYMUSTHAVE

Interieur musthaves zijn díé items voor je interieur, waarvan je ongelooflijk hebberig wordt. Het voelt dan alsof iedere vezel in je lichaam schreeuwt dat je dit item in huis MOET hebben om je interieur af te maken. Maar ook omdat je toch graag mee wilt doen met de trends op het gebied van interieur.

Helaas voor onze portemonnee – maar goed voor Ilovemyinterior 😉 – bekruipt bovenstaand gevoel ons maar al te vaak. Het begint in de tenen, komt langzaam omhoog en voor we het weten openen we de bevestigingsmail van de bestelling die we net hebben gedaan. We willen dit onbeschrijfelijke gevoel graag met je delen, via de #mondaymusthave.

De MUSTHAVE van deze week:

NUR Pipeline

 

De Nur Pipeline is een vaas en kandelaar in één. Het ontwerp is tijdloos, elegant en door de grafische lijnen wordt het minimalistisch design extra benadrukt. De Pipeline is er in het zwart en wit en staat geweldig in zijn eentje op tafel, maar ook in een groepje met meerdere (minimalistische) kandelaars. Ook leuk: zet een tak of bloem in de pipeline en gebruik ‘m als vaas!

KOOP DEZE MUSTHAVE BIJ ILOVEMYINTERIOR.COM

Wil je meer van onze interieur musthaves zien? Kijk dan hier!

Liefs,
ilovemyinterior
There are no comments

Add yours