https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/10/Poef-House-Doctor.jpg

#MONDAYMUSTHAVE – House Doctor Poef Suède

Het is weer maandag: tijd voor een nieuwe interieur MUST HAVE – #mondaymusthave

Interieur musthaves zijn díé items voor je interieur, waarvan je ongelooflijk hebberig wordt. Het voelt dan alsof iedere vezel in je lichaam schreeuwt dat je dit item in huis MOET hebben om je interieur af te maken. Maar ook omdat je toch graag mee wilt doen met de trends op het gebied van interieur.

Helaas voor onze portemonnee – maar goed voor Ilovemyinterior 😉 – bekruipt bovenstaand gevoel ons maar al te vaak. Het begint in de tenen, komt langzaam omhoog en voor we het weten openen we de bevestigingsmail van de bestelling die we net hebben gedaan. We willen dit onbeschrijfelijke gevoel graag met je delen, via de #mondaymusthave.

De MUSTHAVE van deze week:

House Doctor Poef Suède 

De House Doctor poef van heerlijk zacht suède maakt iedere ruimte af en creëert een fijn extra plekje om te zitten. Bij de bank kun je het als voetenbankje gebruiken en als er bezoek komt, kun je hem prima als zitplek aanbieden. Maar ook op een plek als de gang kun je deze poef prima neerzetten. Hij neemt niet al te veel ruimte in (wat toch handig is in zo’n smalle en kleine ruimte als de hal), maar je kunt er wel lekker comfortabel je schoenen op aantrekken.

De House Doctor Poef Suède komt in verschillende kleuren. Zo komt het meubelstuk in iedere interieur stijl helemaal tot zijn recht!

KOOP DEZE MUSTHAVE BIJ ILOVEMYINTERIOR.COM

Wil je meer van onze interieur musthaves zien? Kijk dan hier!

Liefs,
ilovemyinterior
There are no comments

Add yours