https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/01/image152.jpg

Modern interieur

Op dit moment is in een moderne inrichting de industriële look een trend. Bij industrieel wordt er vaak gedacht aan harde materialen, stoffige ruimtes en oude panden. Tegenwoordig is een moderne inrichting met een industriële look warm, knus, gezellig en heeft het een rauw randje.

Een moderne inrichting met zo’n rauw interieur randje maak je helemaal zelf, de keuzes die jij maakt zijn heel belangrijk om jouw interieur één geheel te laten zijn. Te beginnen met de vloer voor de moderne inrichting, een gladde gietvloer doet het goed in een industrieel interieur. Dit soort vloeren zijn glad, hebben geen naden en zijn waterbestendig. Je kunt ze in alle kleuren laten “gieten” zijn slijtvast en ook nog onderhoudsvriendelijk. Een aanrader is wel om vloerverwarming te nemen want een gietvloer kan wel koud zijn.

Wil je de vloer wat meer warmte geven, ook zonder verwarming, leg dan een heerlijk vloerkleed neer. Dit kan een oud gescheurd vloerkleed zijn om in de stijl te blijven van een moderne inrichting met een rauw randje maar je kunt ook een strak design vloerkleed kiezen dat past bij de kleuren die je gekozen hebt.

Naast bovenstaande kun je in je moderne interieur ook gemakkelijk de muren aanpassen. Als je muren nu strak wit gestuukt zijn is je muur bekleden met stenen, leistenen of strips een goed idee. Ook een behang met een betonlook of een behang met een steigerhouten look doet het goed in een modern interieur.

image1 image2 image3 image4 image5 image6There are no comments

Add yours