https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/10/1-2.jpg

Maak een statement: woonkamer verven in een felle kleur!

Witte muren zijn de laatste tijd in bijna iedere interieurstijl wel terug te vinden. Het is een goede basis, het geeft een zekere rust, het maakt de kamers lichter en zorgt voor een ‘clean’ look. Alleen; zo’n witte muur kan dus best saai worden. Tijd om de woonkamer te verven in een felle kleur!

Wil je echt een statement maken in je woonkamer? Kies dan voor een muur in een felle kleur of een andere uitgesproken tint. Geel, groen, blauw, roze: de kamer in kwestie gaat er meteen van leven.

Woonkamer verven in een felle kleur

Veel mensen die voor een kleurtje op de muren gaan, houden het redelijk neutraal. Zand- of grijstinten, lichtblauw of een pastelkleur. Mooi; maar niet echt een statement of gedurfd. Ben jij juist iemand die graag uit de band springt? Ben jij niet vies van het woord extravagant? Probeer het dan gewoon eens, zo’n felle en kleurrijke muur. Je kunt er meteen heel veel persoonlijkheid mee in een ruimte brengen; iets waarvan jij heel veel bezit. En is het toch niets? Dan koop je gewoon een emmer latex om de woonkamer weer te verven. Niets aan de hand!

Felle kleuren zijn de trends van 2018

De Milan Design Week ligt al een tijdje achter ons, maar het is meestal wel dé graadmeter over wat er volgend jaar allemaal gaat gebeuren. Een van de opvallendste dingen tijdens die beurs: kleur. Heel veel en heel fel. Het donkere groen gaat meer plaats maken voor ‘Greenery‘ van Pantone (de kleur van het jaar 2017), millenial pink blijft nog even hier en ook primaire kleuren komen weer om de hoek kijken.

Zien hoe andere mensen een felle statement kleur op hun muren hebben geverfd? Weet je niet precies hoe je het aan moet pakken? Wij verzamelden mooie voorbeelden hoe andere mensen hun woonkamer verven:


Cynthia.nl 

Stijlvol Styling 

Pinterest 

Karwei 

Van het kastje naar de muur 

Makeover 

HomeDeco 

Roomed 

HomeDeco 

Flexa 

Apartment Therapy

Cafofofino There are no comments

Add yours