https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2015/11/jvb-design-lichtbox-1050x1050.jpg

Lichtbox

Het hebben van een lichtbox in huis is super leuk, je kunt ze voorzien van een quote, tekst of bericht naar iemand in huis 😉 Je wordt overal echt overspoeld door de foto’s van lichtbakken, ze zijn als een kunstwerk in ieder huis.

JVB Design

De leukste letterboxen met 1 of 3 tekstregels of met een eigen logo of design worden gemaakt door JVB Design. Deze letterboxen zijn ontworpen om vele verschillende opties mogelijk te maken.  Zo kon je jouw lichtbox zelf samenstellen met keuze uit meer dan 20 kleuren. De lichtbox met 3 regels is 50 x 30 cm en je kunt los je letters bestellen. De lichtbox met 1 tekstregel is 60 x 12 cm en past echt overal in huis. Heel leuk om te kopen maar ook heel erg leuk om weg te geven.

Bxxlght

De Zweedse Daniela Upmark heeft een collectie van lichtboxen – bxxlght. Deze zijn zowel voor op de grond als voor aan de muur. Je kunt ze gemakkelijk zelf ophangen omdat ze gemaakt zijn van licht plexiglas en LED verlichting hebben. Bij bxxlght is het mogelijk om je eigen letters op een lichtbox te krijgen. De lichtboxen zijn allemaal rond de 70 x 90 cm en kosten rond de 550 euro.

Little Lovely

Het Nederlandse Litte Lovely is twee jaar geleden opgericht door Judith en Nikki. Samen willen ze gewonen huis en feestdecoratie omtoveren tot unieke sfeermakers die stuk voor stuk een mooi design hebben. De lichtboxen van Litte Lovely zijn er in twee maten A4 en A5 en de prijs ligt tussen de 23 en 39 euro. Ze zijn super praktisch omdat je de letters gemakkelijk aan de zijkant van de lichtbox erin kunt schuiven. Door het handzame formaat kun je Little Lovely lichtboxen gemakkelijk overal neerzetten of hangen aan de muur. Origineel als leuk cadeau voor op de kinderkamer !

1 regel lichtbox bxxlght - lichtbox jvb design lichtbox lichtbak little lovely lichtblox little lovely Lichtbox - bxxlight lichtbox little lovely lichtbox

Afbeeldingen: Little lovely | Bxxlght | JVB Design
There are no comments

Add yours