https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/04/sf-90101406-9053.jpg

De leukste tuinmeubelen voor deze zomer

Ben je nog op zoek naar mooie en hippe tuinmeubelen om jouw tuin helemaal klaar te maken voor de zomer? Een fijne tuinset in de nieuwste trends maakt je tuin of terras compleet.

Tuinmeubeltrends voor tuin- en loungesets

Een van de ontwikkelingen is de weerbestendige tuinset. Deze zogenoemde ‘all weather’-meubels zijn gemakkelijk in gebruik, comfortabel en er is niet veel onderhoud nodig aan de meubelen. Je kunt bijvoorbeeld kussens krijgen die een waterafstotende laag hebben. E

en andere trend die opvalt, is het gebruik van stoffen bekleding. Om buiten net zo comfortabel te zitten als in je woonkamer, is stoffen bekleding helemaal hip bij tuinmeubels. De materialen zijn op verschillende weersomstandigheden afgestemd, zodat je loungeset met kussens wel echt mooi blijft. 

Voor de echte tuinliefhebbers is de ‘lounge dining’ een uitkomst. In deze loungeset kun je lekker ontspannen met een hapje en een drankje. Daarnaast is de set ook geschikt om goed te kunnen zitten en op een fijne manier te dineren. De perfecte combinatie als je van relaxen en lekker eten en drinken houdt in je eigen tuin.

Natuurlijke materialen in tuinmeubels

Natuurlijke materialen zoals hout komen regelmatig terug in de collecties van diverse winkels. Ook bij Leenbakker vind je verschillende soorten tafels en stoelen van natuurlijk materiaal. De trend van 2017: vormen en het gebruik van tinten in natuurlijke kleuren.

Robuuste en krachtige uitstraling voor meubels

In de loungesets en meubels voor in de tuin is zwart dit jaar een duidelijk aanwezige kleur. Zwart is bijvoorbeeld mooi in combinatie met de kleur groen van het gras en de bomen in je tuin. Daarnaast zijn zwarte meubelen ook goed te combineren met lichtere kleuren en houten materialen. In het assortiment van tuinsets van Leenbakker zijn diverse zwarte tafels, stoelen en loungebanken te vinden waarmee je je tuin goed kunt aankleden. In de collecties van 2017 vind je veel mooie en hippe meubels voor in de tuin van diverse merken; met deze trends heb je binnen de kortste keren een leuke tuin compleet met meubels om het voorjaar en de zomer in te gaan.

Afbeeldingen: Leenbakker.nl
Gesponsored blogbericht
There are no comments

Add yours