https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/08/Inrichting-meisjeskamer.jpg

Leuke meisjeskamer

MOEBE

Voor het bepalen wat voor soort meisjeskamer u voor uw dochter wilt maken zijn er een paar punten die u vooraf moet weten. Voor wat voor leeftijd is de kamer bedoeld. Ook het karakter kan van belang zijn als uw dochter weer een paar jaartjes ouder is. Wanneer ze eenmaal de tienerleeftijd hebben bereikt kunt u de kamer het beste inrichten in overleg met uw dochter.

Meisjeskamer inspiratie

Bij de inrichting van een babykamer voor een meisje zal vaak worden gekozen voor lichte kleuren. Hierbij wordt vaak roze gebruikt of een afgeleide daarvan. Roze heeft een gevoelswaarde voor een meisje. Ook bij jonge meisjes van ongeveer 5 tot 10 jaar is de kleur roze nog steeds geliefd.

Leuke meisjeskamer

Nu kan niet voor ieder meisje dezelfde inrichting worden gebruikt. Je hebt sportieve meiden, stoere meiden maar ook hele lieve zachtaardige meisjes. Daarbij zal ieder meisje haar eigen ideeën hebben voor het inrichten van een meisjeskamer. Het uitgangspunt voor de inrichting van een meisjeskamer moet zo zijn dat het is ingericht naar aanleiding van een dier, sprookje, sport of van een bepaalde hobby waar je dochter helemaal van bezeten is. Neem zo’n onderdeel als basis en ga daarop verder voortborduren. Indien je zo’n onderdeel doorvoert in details en daarbij dan ook de muren een bijpassende kleur geeft is de meisjeskamer zo goed als af. Indien je dochter echt van kleuren houdt dan is het aan te bevelen er een multicolour kamer van te maken. Neem hiervoor een of twee kleuren als basis en schilder deze in grote vlakken. Alle overige kleuren kan je indien gewenst toevoegen door middel van accessoires

Stoere meisjeskamer

Bij deze meisjes moet je niet aankomen met roze maar neem daarvoor de kleuren groen of rood. De stoere meisjeskamer van stoere meiden moet je strak houden. Zij houden niet van frutseltjes op hun kamer.

hippe meisjeskamer inspiratie meisjeskamer Leuke meisjeskamer meisjeskamer inrichten Stoere meisjeskamer voorbeelden meisjeskamer

afbeeldingen: pinterest
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.