https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/02/Letterbord-1.jpg

Een beetje humor in huis: zet een letterbord neer!

Letterborden zijn niet nieuw. Sterker nog; ze gaan al best een tijdje mee. Al jarenlang is een letterbord een efficiënte en nette manier om bijvoorbeeld menu’s, boodschappen en aanbiedingen over te brengen.  

Tegenwoordig zie je ze overal op Instagram en Pinterest opduiken: letterborden met een grappige quote er op. Niet alleen koffietentjes en hippe conceptstores hebben het letterbord omarmd, ook interieur liefhebbers kunnen er niet genoeg van krijgen. En dat is best logisch natuurlijk: letterborden zijn lekker duidelijk, snel aan te passen en overal neer te zetten. Waarom zou je er eigenlijk geen kopen?

Een letterbord voor wat extra humor

Juist omdat letterborden helemaal niets met de scherpe, snelle en vaak veroordelende digitale wereld te maken hebben, zijn ze zo mooi. Het is toch ontzettend fijn om eens een lieve of inspirerende boodschap van een bord te lezen, in plaats van een klein schermpje? Of om gasten meteen een goede indruk van de sfeer van je huishouden te geven, door ze een grappige tekst voor te schotelen? In een tijdperk waar je eigenlijk alle indrukken online opdoet, is het juist fantastisch om mensen ook nog ‘analoog’ eens te laten lachen.

Een letterbord werkt zo goed met inspirerende quotes, lieve teksten en grappige zinnen door de eenvoud. De zwarte achtergrond en de witte letters vormen een contrast, waardoor de boodschap krachtig overkomt. Korte zinnen of juist enkele woorden werken het beste en laten een blijvende indruk achter bij iedereen die jouw huis betreedt.

Daarnaast staan zwarte woonaccessoires ook gewoon erg goed in huis. Ze zorgen voor wat extra spanning en zijn vaak een echte eyecatcher. Met zo’n letterbord vang je meteen twee vliegen in één klap. Het staat leuk in je interieur en je verrast jezelf en anderen met inspirerende quotes of grappige teksten.

Letterbord: inspiratie voor inspirerende quotes

Het hele internet staat bomvol grappige en inspirerende quotes. Maar hoe zoek je nu een leuke uit en voorkom je dat je afgezaagd of een cliché wordt? Onze tip: zoek naar een tekst waar je smakelijk om moet lachen en pas deze vervolgens een beetje aan. Zo heb je in ieder geval wat unieks op je bordje staan. Weet je niet zo goed hoe je hier naar moet zoeken? Wij zochten wat voor je bij elkaar!

Zet in je huis een leuk letterbord neer (bijvoorbeeld die van Funkk) en maak hiervan jouw canvas voor leuke quotes, menu’s, reminders, milestones of gewoon voor een leuke tekst.


Showhome

Little Small

Brainydays 

Drawntodiy

Letterfolk 

Letterfolk

Living Design 

Funkk

Denies Overseas

Onehandinmypocket 

 
There are no comments

Add yours