https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/11/frisse-geur-in-huis.jpg

Lekkere geur in huis

Eindelijk is je huis volledig ingericht, maar toch ontbreekt er iets… een lekkere geur in huis!

Winkels genieten al lang het voordeel van een lekkere geur. Dankzij de geuren creëren zij een aangename sfeer maar ook overtuigt de geur je om sneller producten te kopen. Geuren hebben dus veel invloed op hoe wij ons voelen. Reden te meer om ook gebruik te maken van goed riekende geurtjes in ons eigen huis.

Geur voor in huis

Een huis met een lekkere geur zorgt ervoor dat je je vaak beter voelt. Je kan op verschillende manieren je huis een geur bezorgen. Koop mooie bloemen die een lichte geur afgeven. Theelichtjes met geur zijn niet alleen gezellig en lekker warm. Ze zorgen er ook voor dat er zich een aroma van zee, lavendel of vanille doorheen je huis zal zweven. Potpourri ruikt niet alleen lekker het is ook nog eens decoratief! Luchtverfrissers bestaan er ook in verschillende vormen en formaten te verkrijgen in iedere supermarkt.

Niet iedere geur is geschikt voor elke kamer. Fruitgeuren passen in de badkamer en keuken. Een bloemengeur (vb. lavendel) is geschikt voor de woonkamer en slaapkamer. Hou je niet van bloemengeuren dan kan je kiezen voor een alternatief waaronder kaneel, dennengeur, sandelhout.

Tip voor lekkere geur in huis

Citronella, eucalyptus of muntgeur zorgen ervoor dat de vieze geur die blijft hangen van sigarettenrook snel verdwijnen. Alsook is citronella, lavendel, eucalyptus en pepermunt erg effectief om muggen op afstand te houden, want zij zijn namelijk niet dol op deze geuren.

Geuren kunnen intense gevoelens losmaken en ons humeur opvrolijken. Daarom is een goede geur in huis belangrijk. Het zorgt ervoor dat je graag thuiskomt en kan genieten van je thuis. Maak je huis compleet en kies voor een lekkere geur in huis!

frisse geur in huis tips frisse geur in huis geur voor in huis Lekkere geur in huis 1 Lekkere geur in huis wasverzachter geur in huisThere are no comments

Add yours