https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2015/11/lampen-landelijke-inrichting.jpeg

Landelijke lampen

In je interieur kunnen landelijke lampen zorgen voor veel sfeer in huis. Ze zorgen voor de afwerking van jouw landelijke interieur. Je ziet dat landelijke interieurs steeds vaker gecombineerd worden met industriële interieurs, dit zie je ook terug in de verschillende landelijke lampen ook de mix/match met nieuwere technieken zoals LED verlichting komen terug.

Landelijke lampen

Licht in huis heeft allereerst een hele functionele werking, je gebruikt licht om in het donker te zien, te lezen, om te kunnen eten aan de eettafel en licht gebruik je om sfeer te creëren in huis. Waar je vroeger vooral zag dat sfeerverlichting voorzien was van gloeilampen zie je dat er ook steeds meer led verlichting wordt ingezet als sfeerverlichting. Landelijke lampen met dimbare led verlichting zijn heerlijke sfeermakers voor in huis.

Landelijke hanglampen

Hanglampen komen in verschillende vormen en maten, zo ook landelijke hanglampen. Je kunt hele moderne landelijke hanglampen kopen maar ze kunnen ook echt authentiek zijn of juist van een bijzonder materiaal zoals papier.

Landelijke verlichting

Je merkt dat er vaak een misvatting is over landelijke lampen. Het zijn niet de lampen die vroeger in een boerderij hingen of die je oma ook boven de eettafel heeft hangen. Het zijn moderne lampen die vaak van natuurlijke materialen gemaakt zijn of lampen die in een nostalgische stijl gemaakt zijn. Landelijke lampen kunnen ook heel eenvoudig zijn zoals een van onderstaande lampen van Zuiver.

Landelijke buitenverlichting

Niet alleen voor in huis zijn landelijke lampen te koop maar ook voor buiten is er een diverse keus in landelijke buitenverlichting. Het zorgt ervoor dat de sfeer die je binnen in je huis hebt ook buiten huis komt te hangen. Denk hierbij aan de veranda, het tuinhuisje of je kunt het aan de schutting hangen om te zorgen dat de hele tuin verlicht is. Landelijke buitenverlichting werkt vaak op een bewegingssensor of wordt binnen aan/uit gedaan.

lampen landelijke inrichting lampen landelijke stijl landelijke hanglampen Landelijke lamp Zuiver Landelijke lampen 1 landelijke lampen online Landelijke lampen stoere landelijke lampen

afbeeldingen: pinterest
There is 1 comment

Add yours
  1. Susanne - Stijlvol Styling woonblog

    Deze lampen zijn landelijk mooi maar sommige passen toch ook wel in een stoer en industrieel interieur.


Post a new comment