https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/01/Kooldraadlamp-kopen-1.jpg

Kooldraadlamp kopen

Vooral in hippe eettentjes en in woonkamers die modern zijn ingericht is de decoratieve gloeilamp vaak te zien. Kooldraadlampen kopen is even zoeken maar je kunt ze nog veel vinden. Het zou toch jammer zijn als deze lampen niet meer gebruikt mogen en kunnen worden. Een kooldraadlamp heeft een langere gloeidraad dan een gewone gloeilamp. Ook hebben de lampen een andere vorm. Daarom zal deze lamp hoofdzakelijk worden toegepast voor decoratieve doeleinden. Er zijn tegenwoordig ook imitatie kooldraadlampen. Zij hebben metaaldraad maar hebben wel hetzelfde effect als de kooldraadlampen.

Kooldraadlamp kopen

Dat deze lamp zoveel wordt gebruikt komt door de unieke uitstraling. Het is een mooie lamp die een sjieke uitstraling geeft wanneer hij bijvoorbeeld in de woonkamer hangt. Ook het overgaan van de gloeilampen naar de moderne led verlichting of spaarlampen stuit veel mensen nog steeds tegen de borst. Deze lampen geven toch nog vaak een te kille uitstraling.

Een gloeilamp geeft een gezelliger licht dan bijvoorbeeld een andere soort verlichting. In veel landen worden de lampen nog gewoon gemaakt en verkocht. Ook via Duitsland komen de kooldraadlampen het land nog binnen. Zij komen dan binnen als verwarmingselementen. Toch moeten we er voorbedacht zijn dat het in 2016 echt afgelopen zal zijn. De Europese Unie zal dan er strenger op toe gaan zien dat de wet op het verbod van de gloeilampen wordt nageleefd.

Toch is het nog niet helemaal duidelijk wat men met de kooldraadlamp aan wilt. Misschien wordt het wel beschouwd als een speciale lamp en wordt het gezien als een kunstobject. Dat is allemaal nog een beetje vaag maar dat zal spoedig wel allemaal duidelijk worden. Hoe jammer zou het zijn wanneer een kooldraadlamp niet meer gebruikt mag worden. Het geeft in veel gevallen net dat beetje extra sfeer waar we naar verlangen. Dat is toch ook wel wat waard.

decoratieve kooldraadlamp kooldraadlamp kooldraadlamp verboden


Kooldraadlamp kopen 1

kooldraadlamp 25 wattThere are no comments

Add yours