https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/10/kleine-slaapkamer-inrichten-tips.jpg

Kleine slaapkamer inrichten tips

De grootte van je slaapkamer kan je helaas niet altijd zelf kiezen, voor een kleine slaapkamer kun je wel een paar kleine slaapkamer inrichten tips gebruiken. Om maximaal deze beperkte ruimte te benutten is het dan ook belangrijk de inrichting efficiënt aan te pakken.
Lees hieronder een aantal tips voor een praktische indeling en het creëren van een ruim gevoel!

Kleine slaapkamer inrichten tips 1: WEG MET DE ROMMEL

Een overvolle kamer, komt verkrampt over. Als je weinig vloer of plinten ziet, dan staan er te veel meubels en persoonlijke spullen. Laat klein meubelen ergens anders en verwijder grote verzamelingen van persoonlijke spullen. Laat je kledij niet rondslingeren. Een nette, en opgeruimde kamer, met veel daglicht, ademt frisheid uit en lijkt ruimer.

Kleine slaapkamer inrichten tips – HOU HET SIMPEL

Kies voor functionele meubels! Zo heb je bedden met ruime lades onder het bed of een bergruimte in het hoofdbord waar je al een deel van je gerief kwijt kan.
Ook kasten nemen veel plaats in en passen niet in elk hoekje. Daarom kun je dat een kledingkast op maat laten maken. Zo verspil je geen ruimte en verkrijg je veel opbergruimte. Spiegels op de kast doen je slaapkamer optisch groter lijken en zijn nog handig bovendien!
Voor kinderen of tieners kan een hoogslaper een oplossing zijn. Onder het bed komt plaats vrij voor een bureau of en sofabed voor vrienden.

Kleine slaapkamer inrichten tips 3 – BRENG EENHEID IN JE INRICHTING

Een allegaartje van stijlen en kleuren oogt klein! Met een likje verf kan je alles eenzelfde look geven en krijg je een open geheel. Ook de kleur van de meubels en gordijnen stem je op elkaar af. De boel opfleuren kan met enkele opvallende accessoires zoals een lamp of een schilderij. Doe hier een aantal goede kleine slaapkamer inrichten tips op:

 

kleine kamer inrichten tips kleine slaapkamer inrichten tips 2 kleine slaapkamer inrichten tips 4 kleine slaapkamer inrichten tips kleine slaapkamer tips 3 kleine slaapkamer tips tips slaapkamer inrichten 3 tips slaapkamer inrichten tips voor kleine slaapkamerThere are no comments

Add yours