https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/01/image21.png

Kleine kamer inrichten

MOEBE

Kleine kamers zijn er wel in ieder huis. Een kleine kamer inrichten is daarom voor veel mensen een lastige klus. Daarnaast zijn er studenten, alleenstaanden, maar ook gezinnen die,vaak hun hele leven, wonen op een klein aantal vierkante meters. Dit vergt een aantal ontwerp uitdagingen die ingezet kunnen worden in deze kleine kamers.

In de bladen zie je vaak ruimtes van meer dan 500 vierkante meter met een paar meubels erin terwijl je op 20 vierkante meter net zo veel en zelfs nog veel meer moet kunnen plaatsen. Functionele meubels en meubels van kleinere schaal zijn zeer geschikt om een kleine kamer in te richten.  Denk hierbij niet aan een van de klassiekers, koop een bed/bank in een, want die kunnen echt niet meer.

Vaak is een kleine kamer inrichten echt een lastige, hieronder hebben wij een aantal tips en heel veel inspirerende ideeën om jouw kleine kamer top in te richten!

– Probeer met een roomdivider of een kast je bed van je woongedeelte te scheiden of gebruik een gordijn die je ophangt voor meer privacy.
– Gebruik het einde van je bed als extra ruimte, deze ruimte blijft vaak onbenut. Plaats er een kleine bank waar je op kan zitten of zet er een smalle kast neer met veel lades voor opbergruimte en zet je TV erop. Zo kun je zowel vanuit je bed als vanuit je woonruimte naar de TV kijken en dient deze gelijk voor een beetje scheiding tussen deze delen in de ruimte.
– Past een heel bureau niet, zet dan een halve neer of maak het bureau minder diep zodat je er toch aan kan werken maar niet 2 vierkante meter inneemt.

image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.