https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/10/jpg-1050x1050.jpg

Dit is het beste cadeau om te geven én te krijgen: een serveerplank

Sinterklaas en Kerst. Heel veel mensen vinden december de leukste tijd van het jaar, anderen gruwen ervan. Cadeautjes zijn heel erg leuk, maar ook een ontzettende uitdaging! Voor zowel de gever, als de nemer.

Het mooiste van de maand december: je ziet je familie en vrienden eens wat vaker en hebt echt de aandacht voor elkaar. En waarschijnlijk hebben jullie ook afgesproken om cadeautjes uit te wisselen. Ineens sta je dan dus voor de taak om een heel goed doordacht cadeau te kopen én een lijstje te maken met spullen die je zelf wilt. Heb je voor een van deze twee klusjes nog wat inspiratie nodig? Lees dan snel even verder.

Serveerplank

Een heel leuk én makkelijk cadeau: een snij- of serveerplank. Ideaal voor zowel keuken- als interieurliefhebbers, of gewoon voor mensen die van een hapje en een drankje houden. Je kunt hier eigenlijk niet de mist mee ingaan. Niet als je er zelf eentje vraagt aan iemand en niet als je er eentje wilt kopen. Zo’n plank is naast een mooi item in de keuken, ook gewoon hartstikke functioneel. Dus ben je niet zo weg van het design? Dan zet je ‘m gewoon in de kast en komt de plank alleen tevoorschijn als er bezoek is. Ben je de gever, dan hoef je ook niet bang te zijn dat je de plank misslaat (pun intended!) wat betreft iemand zijn delicate en specifieke smaak.

Wil je weten waar en voor hoeveel je die gave planken kunt kopen? Wij verzamelden de gaafste hieronder. Voor welke ga jij?

Made.com – Sienna (€35)


Riviera Maison- Broodplank Port de Sont (€39,95)

Bowls & Dishes – Pure Olive Wood (€35) 

Casa Vivante – Thalia Snijplank (€22,50) 

Dassie – Artisan Marbel Two Tone (€22,79) 

Muuto – Groove (€79) 

Ferm Living (€54) – Asymmetric snijplank 

Braxton Home Collection – Snijplank (€66) 

Bowls & Dishes – Puur Hout (€22,50)

Stoned – Keukenplank (€79) 

Boska – Life Friends Kaas & Tapasplank XL (€69,99) 

Villeroy & Boch – Artesano Original (€29,90)There are no comments

Add yours