https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/10/2-1.jpg

Inspiratie: zo stijl je de mooiste kastenwand

Een mens verzameld nogal wat troep door de jaren heen. Maar waar laat je dat in godsnaam? Onze tip: gooi weg waar je al een jaar niet meer naar om hebt gekeken en gebruik de rest in je voordeel. Bijvoorbeeld door het mooi te exposeren in een kastenwand.

Niet iedereen heeft de beschikking over eindeloze vierkante meters aan ingebouwde kastruimte. Helaas. Maar wat moet je dan met al je spullen? Je zult je boeken, klok, spiegel, vaasjes en andere troepjes toch ergens kwijt moeten!

Kastenwand

Een sfeervolle, snelle én stylish oplossing is om je spullen mooi ten toon te stellen in een kastenwand. Je kunt hier je (liefde voor) boeken kwijt, maar ook dagelijkse gebruiksvoorwerpen en je favoriete interieuritems. Maar hoe pak je zo’n kastenwand nu aan? En wat ziet er goed bij jou uit? Vul je de hele wand met zo’n last, of maar een gedeelte?

Styling van de kastenwand

Ben je trots op je boeken, gebruik je ze regelmatig en wil je ze ook laten zien? Dan kun je de ruggen gewoon de kant van de kamer op zetten. Wil je een wat rustiger look? Het ziet er hartstikke strak uit als je de boeken omdraait, waardoor je tegen het papier aankijkt. Vooral als je wat meer van een Scandinavische en witte inrichting bent, is dit een prima oplossing!

Om wel één geheel in je kastenwand te creëren, is het wel handig om met een kritisch oog naar je accessoires te kijken. Zorg er in ieder geval voor dat ze een gemene deler hebben. Dat kan kleur zijn, maar ook materiaal, textuur of look and feel.

Er zijn zo veel mogelijkheden; laat je inspireren door onderstaande foto’s en maak jouw woonkamer, of studeerkamer, of zelfs slaapkamer, helemaal af!

Bron: Wehkamp 

Bron: Homease 

Bron: Inrichting-huis 

Bron: Sulia 

Bron: HomeDeco 

Bron: Roomed 

Bron: Showhome 

Bron: Pinterest 

Bron: IKEA 

Bron: VT Wonen There are no comments

Add yours