https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/11/inrichting-woonkamer-met-open-keuken.jpg

Inrichting appartement met open keuken

Een inrichting appartement met open keuken heeft vele voordelen. Vroeger had vrijwel iedereen een gesloten keuken, tegenwoordig zien we juist vooral open keukens. We willen niet meer allerlei deuren en kleine hokjes, maar een mooie grote open leefruimte. Een open keuken heeft meerdere voor-, en natuurlijk ook nadelen.

Voordelen inrichting appartement met open keuken

• Een open keuken creëert ruimte

Door te kiezen voor een woonkamer met een open keuken creëer je één grote ruimte. Dit voelt heerlijk ruimtelijk, ook als je klein woont. Een gesloten keuken wordt al snel een klein hokje als je niet zo’n groot huis hebt.

• Een open keuken is gezellig

Wanneer je net gezellig zit met je gezin of bezoek, is het ongezellig als je alleen naar de keuken moet om te gaan koken. Met een open keuken heb je dit probleem niet. Er kan gekookt worden terwijl je gezellig verder kletst met je familie en vrienden.

• Laat je keuken zien

We besteden veel tijd en geld aan het uitkiezen van een mooie keuken. Het is natuurlijk ontzettend zonde om deze vervolgens achter een dichte deur te verstoppen. Met een open keuken kan iedereen meegenieten.

Nadelen inrichting appartement met open keuken

• Geurtjes

Iets waar veel mensen al snel aan denken, de geurtjes. Je wilt je kookgeurtjes niet in heel je huis ruiken. Gelukkig is dit gemakkelijk op te lossen met een krachtige afzuigkap.

• Rommelig

De afwas op het aanrecht is natuurlijk geen fijn uitzicht. Gelukkig is ook dit nadeel gemakkelijk op te lossen. Houdt er bij het ontwerp van je woonkamer met open keuken rekening mee dat de afwas en andere dingen die rommelig kunnen ogen uit het zicht staan.

Inrichting appartement met open keuken 1 Inrichting appartement met open keuken 2 Inrichting appartement met open keuken inrichting woonkamer met open keuken woonkamer met open keuken inrichten woonkamer met open keukenThere are no comments

Add yours