https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/03/industriele-kasten-1.jpg

Industriële kasten

Zowel industriële kasten als de “industrial look” is weer helemaal in, het is cool, hip, trendy, tijdloos en er staat geen leeftijd op. De industriële stijl is een absolute loft must have, maar past ook in elk ander kader.

Oost west Industrial op z’n best

Om deze “look” echt te bekomen heb je de onvermijdelijke industriële kasten nodig, een absolute “eyecatcher” in het interieur en perfect gespreksonderwerp. vaak zijn ze vervaardigd uit metaal soms met hout erin verwerkt en hebben meestal een ruw versleten uiterlijk maar ze komen ook mooi strak en modern, de industriële kasten zijn ook de perfecte display voor al je bezittingen en maak je maar geen zorgen oma’s spulletjes zullen er ook niet op mistaan.

De ruimte

Voor al wie van een gewaagd, stoer en karaktervol interieur houd zijn dit soort kasten onontbeerlijk wie niet over een grote ruimte beschikt hoeft niet getreurd te zijn industriële kasten komen in alle vormen en maten voor elke ruimte is er wel een juiste kast.

Kleur van industriële kasten

Als je een mooi geheel wilt bekomen met de kleuren van bevoordeeld je kussens,sofa of keuken dan kan je best grijpen naar verschillende soorten grijstinten, metaal kleuren, bruinen, wit of zwart met deze kleuren zit je zelden of nooit fout.

Tot in de puntjes

Het leuke eraan is dat je interieur niet tot in de puntjes perfect moet zijn je hoeft geen verf op je muren te hebben of behang, zelfs geen pleisterwerk de industriële kast is een surrogaat voor alle opsmuk en brengt het interieur samen, heb je nu toch een mooi en modern interieur dan zullen deze kasten ook niet mistaan. Het toppunt aan deze industriële kasten is dat ze zo goed als geen onderhoud nodig hebben.

industriele kast 1 industriele kast 3 industriele kast industriele kasten 1 industriele kasten 2 Industriele kasten industriele meubelenThere are no comments

Add yours