https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/02/DSC3915.jpg

Industrialz – Fantastische industriële meubelen

Op een bijzonder plekje in Breda vind je Industrialz. Het industriële pand waarin ze zijn gevestigd stamt uit 1893, en heeft prachtige stenen muren die in de winkel zichtbaar zijn. Industrialz is een combinatie van winkel en werkplaats, deze zijn door een pui van staal en glas gescheiden. Door deze open opzet is er in de winkel te zien hoe de meubels gemaakt worden.

Dit mooie pand hebben eigenaren Vincent en Anneloes niet zomaar gevonden, na een zoektocht van zo’n driekwart jaar zijn ze via een buurman in contact gekomen met de eigenaresse. Heel gaaf want dit pand past perfect in de stijl van Industrialz.

Zelf ontwerpen

Als klant is het mogelijk zelf je meubel te ontwerpen, veel klanten komen langs met een schets of een plaatje van pinterest. Dit wordt vertaald naar een meubel helemaal naar wens van de klant. Voor je meubel gemaakt wordt komt er eerst een 3D schets waardoor je jouw meubel, bijna in het echt, kan zien.

Nieuw Nederlands industrieel

Vincent noemt de stijl van Industrialz “nieuw Nederlands industrieel”, nieuwe industriële meubels gemaakt in Breda. De meubels worden gemaakt van staal in combinatie met gebruikelijke en minder gebruikelijke materialen voor meubels.

Denk hierbij aan een stalen bankje met een bovenkant van witte metrotegels, of een grote eettafel waar als blad een eiken visgraatvloer op ligt. Allemaal op ambachtelijke wijze gemaakt door Vincent.

Industrialz

Naast op maat gemaakte meubels kun je bij Industrialz terecht voor woonaccessoires, vintage lampen en gave interieuritems. Ze zijn gevestigd aan de Terheijdenstraat 3-C te Breda, echt een bezoek waard of kijk op www.industrialz.nl.

_DSC3971 _DSC3919 SONY DSC _DSC3988 _DSC3929 _DSC3982 _DSC3943 _DSC3934 _DSC3948 _DSC3941 _DSC3966 _DSC3950 _DSC3982 _DSC3925