Ikea hacks

Articles

Wij houden van de Ikea. Maar soms kunnen de spullen net wat extra’s gebruiken. Of kun je er meer mee dan je eigenlijk dacht. Op de pagina ‘Ikea Hacks’ verzamelen we al dit soort hacks en ideeën!

Ikea hacks

Wat zijn Ikea Hacks eigenlijk? Zoals je weet, zijn alle spullen van Ike a zorgvuldig ontworpen, zodat ze op precies de goede manier in elkaar kunnen worden gezet. De materialen zijn duurzaam, maar wel zo gekozen dat de meubels voor een redelijke prijs kunnen worden verkocht. Zo heb je vaak maar de keus uit een beperkt aantal kleuren en zijn bijvoorbeeld poten van banken en kasten er maar in één variant per serie.

Maar wat nu als je niet met de massa mee wilt lopen, maar wel verzekerd wilt zijn van kwaliteit? Zonder dat het te veel geld kost natuurlijk. Dan kijk je op Ilovemyinterior.nl onder het kopje ‘Ikea hacks’.

Je vindt bij ons de gaafste DIY projecten met Ikea meubels. Voeg stoere details toe, geef een kastje of lattenbodem een compleet andere functie, verander kleuren of onderdelen en creëer een geheel uniek item!