https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2018/01/Paige-Jones.jpg

Ikea hack: Tarva serie

Ikea heeft een aantal iconische series, waarvan eigenlijk iedereen wel 1 item in huis heeft staan of ooit heeft gehad. Maar daardoor worden deze series wel een beetje saai en gewoontjes. Oplossing: Ikea hacks. De Tarva serie is er (letterlijk) voor gemaakt.

Er is al veel over Ikea geschreven. Ook door ons. En we gaan er gewoon mee door, want iedereen heeft een haat-liefde verhouding met de Zweedse woonwinkel. Sommige items van Ikea zijn bijna een soort basis voor interieur geworden. Denk aan de Billy boekenkasten en de Lack bijzettafels. Niet omdat deze meubelstukken de mooiste zijn die ooit door Ikea zijn ontworpen, maar omdat ze een geweldige prijs-kwaliteit verhouding hebben én multifunctioneel zijn. Je hebt op Pinterest vast al honderden ideeën voorbij zien komen hoe je een Billy ook kunt gebruiken.

Ikea hack: Tarva

Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de Tarva serie. De serie bestaat uit kastjes en bedframes. Allen van zeer eenvoudig design en gemaakt van onbehandeld hout. Best leuk om gewoon zo neer te zetten, vooral als je een beetje van een neutrale inrichting houdt. Of juist om de rest van je interieur wat rustiger te maken. Maar je kunt de Tarva ook prima behandelen met glazuur, verf, was, beits of plakfolie en er zo een heel persoonlijk item van maken.

Wat dacht je van een mid-century modern kastje dat je zelf hebt gecreëerd? Of een mooi kastje voor de babykamer?


Ikea 

Wij gingen op zoek naar de leukste resultaten van Tarva hacks. Welke van onderstaande voorbeelden is jouw favoriet? Heb jij ook al wel eens een simpel Ikea meubelstuk omgetoverd tot een persoonlijk meesterwerk? Wij zijn erg benieuwd, post het resultaat in de comments!


A cup of life
 

Kristi Murphy 

Du petit doux 

Apartment Therapy 

Sarah Sherman Samuel 

Studio McGee 

Homedit 

Paige Jones There are no comments

Add yours