https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2018/03/Citymom.jpg

De leukste IKEA babykamer hacks: van commodes tot bedjes

Er staan al heel wat IKEA hacks op I LOVE MY INTERIOR, maar we zijn er nog steeds niet op uitgekeken! Het is zo leuk om die geweldige items nóg geweldiger te maken. Dit keer hebben we een redelijk algemeen item, in plaats van ideeën voor een specifieke serie of meubelstuk. Onderstaand vind je namelijk de beste IKEA babykamer hacks!

Ben je in verwachting? Gefeliciteerd! Waarschijnlijk heb je al zo’n 15 hartaanvallen gehad tijdens je onderzoek naar de baby uitzet. Want waarom moeten al die spullen zo duur zijn? Wat is de reden dat een lapje stof – de hydrofieldoek – van 50 x 50 centimeter soms wel €20 kan kosten? Allereerst: adem even rustig uit. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn als sommige winkels je graag willen doen laten geloven.

Minder geld kwijt voor unieke items: IKEA babykamer hacks

Vraag eerst eens bij familie en vrienden na wat ze allemaal hebben staan. Dikke kans dat er ergens een complete babykamer van de IKEA op zolder stof staat te happen, in elkaar gezet en wel. Dat gaat een hoop geld en tijd besparen! Wil je toch een persoonlijke, unieke touch aan de meubels en items toevoegen? Kijk dan eens of je onderstaande IKEA babykamer hacks wat voor jou zijn!

Plankjes met ophang mogelijkheid aan de muur

Het welbekende Bekvam kruidenrekje (€3,99) is meer dan alleen een kruidenrekje. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze geniale vondst? Hang het rekje ondersteboven en je hebt een toffe wandplank met ophang mogelijkheid. Omdat de rekjes niet gelamineerd zijn, kun je ze makkelijk een kleurtje naar eigen smaak geven.


Citymom 
Verplaatsbare opberger

Nog zo’n item dat eigenlijk in de keuken hoort te staan, de Raskog roltafel (€39,95). Maar dit is juist een ideaal hulpmiddel op de babykamer. Vanaf de verschoonplek kun je dit kastje in een vloeiende beweging naar je toe trekken. Met uitgestrekt been, wat je was natuurlijk vergeten om het roltafeltje eerst op zijn plek te zetten.


Alboe 
Maak van een ladekast een commode in eigen smaak

Iedereen heeft wel een kastje uit de Hemnes serie thuis staan. Tip: deze zijn ideaal als commode. Geef er een stoere, moderne draai aan door de frontjes te vervangen door bijvoorbeeld multiplex. Makkelijk, goedkoop en na de DIY heel uniek.


Stek Magazine 

Paige Jonges 
Moderne, zwevende commode

De BESTA serie van IKEA is the b… We zullen de grap niet maken. Maar het is wel een super veelzijdige lijn meubels! Hang de BESTA op de babykamer als commode, voor een moderne uitstraling. Ook makkelijk met schoonmaken: je stofzuigt er zo onder door.


Wooninspiratie 
Patroontjes en kleurtjes

IVAR is een serie die speciaal gemaakt is om te customizen, of om lekker naturel te houden. De opbergers zijn allemaal gemaakt van onbehandeld hout, waardoor je er de leukste kleuren en patronen op kunt schilderen.


Petit and small 
Tiny house voor je tiny baby

Neem je een babybedje over van vrienden of familie? Maak er dan wat leukers van door een huisjes frame te bouwen. Zorg wel dat je het frame los over het bed heen kan zetten. Dan kun je deze namelijk meteen aan de andere kant van de kamer zetten voordat je oogappeltje zichzelf onthult als slingeraap.


Vintage Revival There are no comments

Add yours