https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/03/I-LOVE-DUTCH-DESIGN-Yaco-Kledingrek-1.jpg

I LOVE DUTCH DESIGN – Yaco Kledingrek

In onze wekelijkse blog I love Dutch Design laten we je kennis maken met ontwerpen van Nederlandse ontwerpers die dicht bij ons hart liggen. In Nederland vinden we veel verschillende ontwerpers met uitgesproken Dutch Design ontwerpen.

Niet alleen een bepaalde groep ontwerpers behoort tot Dutch Design, maar het is een alles omvattend begrip waarmee de cultuur, mentaliteit en tijdsgeest wordt aangeduid die zo kenmerkend is voor Nederland. Het denken in functionele ontwerpen die oplossingsgericht zijn. Brutaal, vrij, eigenzinnig, humaan en relativerend zijn enkele kenmerken van ontwerpen die zich Dutch Design mogen noemen.

Mentaliteit, in plaats van ontwerp

Maar ook het denken in vrijheid, niet meegaan met de rest van de massa en de stake holders betrekken bij de oplossing zijn van belang. Dutch Design is niet alleen maar ontwerp van Nederlandse bodem, maar gaat over een mentaliteit waarbij ontwerpers van over de hele wereld aan meewerken.

Yaco Studio – Clothing rack

Het Amsterdamse design merk Yaco Studio, bekend van de “ this is not a plastic bag”-tas ontwerpt regelmatig nieuwe producten. De producten worden altijd ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Een zo goed mogelijk materiaal gebruik is wat de producten van Yaco Studio kenmerkt.

De Yaco Studio – Clothing rack is een kledingrek dat je eenvoudig kan neerzetten en ook weer kan opbergen. Super handig voor als je even je kleding ergens neer wilt hangen, of voor pop-up stores die niet voor lange tijd op dezelfde plek blijven. De Yaco Studio Clothing rack is een eyecatcher in jouw interieur en komt in verschillende maten.
There are no comments

Add yours