https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/12/paper-vase-cover-city-edition-paris.jpg

I LOVE DUTCH DESIGN- Pepe Heykoop voor Tiny Miracles

Dit initiatief van Pepe Heykoop & Laurien Meuter kan niet ontbreken Dutch Design producten die dicht bij ons hart liggen. Met iedere verkoop van Tiny Miracles producten wordt ervoor gezorgd dat de community in India een stukje meer zelfvoorzienend wordt.

paper-vase-cover

Tiny Miracles

Tiny Miracles zorgt ervoor dat locale communities een kans krijgen om zelfvoorzienend te worden door het maken van Dutch Design. Pepe Heykoop ontwerpt decoratieve woonaccessoires die low-tech gemaakt kunnen worden. Tiny Miracles brengt deze ontwerpen naar de community in Mumbai, India waar deze met de hand gemaakt worden.

Tiny Miracles zorgt ervoor dat de cyclus van armoede wordt onderbroken voor de Pardeshi community in India. Niet alleen door het creëren van eerlijk betaalde banen voor vrouwen maar ook door het opleiden naar een onafhankelijk bestaan. Het creëren van meer zelfvertrouwen, het geven van goed onderwijs, het opzetten van gezondheidszorg en door het zelfbewustzijn van de vrouwen te verbeteren.

I LOVE DUTCH DESIGN- Pepe Heykoop voor Tiny Miracles

De ambitie van Tiny Miracles

Realiseer een volledig zelf voorziende community in 10 jaar tijd. Het geven van geld is hierbij niet de oplossing, dit helpt niet om op lange termijn de community zelf voorzienend te maken. Het geven van een doel in het leven, een toerijken van mogelijkheden geeft een veel grotere impact. Het creëren van banen is hierbij de basis. Laurien werkt hiervoor samen met haar neef en ontwerper Pepe Heykoop. Sinds de lancering in 2014 heeft Tiny Miracles nu al meer dan 100 vrouwen geholpen naar een meer onafhankelijk bestaan.

Onze favorieten van de Paper Vase Cover

paper-vase-cover-black paper-vase-cover-canal-house paper-vase-cover-city-edition-paris paper-vase-cover-delft-blue-icons paper-vase-cover-grid-blue

 

Afbeeldingen: Tiny Miracles
There are no comments

Add yours